søndag den 2. februar 2014

Glad for fjernundervisningen


Så er jeg færdig med dansk afleveringen, som er til på torsdag(:
Jeg skal tale i telefon med min engelsklærer i morgen, hvor jeg skal aflever en mundtlig aflevering. Tirsdag regner jeg med, at jeg skal afleverer en mundtlig aflevering til min dansk lærer.
I den uge der kommer nu, der mangler jeg stadigvæk at lave 2 afleveringer.
Den ene er engelsk og den anden er dansk.
Jeg regner med at gå i gang med den engelske her om lidt.
Jeg vil gerne nå at have lavet noget af afleveringerne, da vi skal op til min mor, så der vil jeg ikke sidde for meget ved computeren for at lave lektier, så derfor laver jeg en masse af dem her i dag.
Det er en af de mange gode ting ved fjernundervisning, at jeg selv kan styre, hvornår jeg vil lave tingene, og at jeg så stadigvæk kan afleverer tingene, selvom jeg er oppe ved min mor. Bare jeg har computeren med(:

Selvom jeg godt kan føle mig stresset nogen gange pga. skolen, så nyder jeg alligevel at studerer, da jeg godt kan lide at lære nye ting og blive bedre til de ting, jeg kan i forvejen.
Jeg kan virkelig mærke en forskel fra at gå i en fysisk klasse til fjernundervisning. Altså på det psykiske plan. Med fjernundervisning er hver dag ikke en kamp, der bare skal overståes.
Det var rigtig slemt for mig psykisk at skulle sidde i en klasse hver dag. At jeg skulle være sammen med så mange mennesker. At jeg skulle være på hele tiden.
Jeg nyder igen at lære og blive bedre til tingene.
Det første stykke tid har været stressende, da der var så mange tekniske problemer, som blev ved med at dukke op.

I må sove godt, kære læsere(:

Kram Heidi(:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar