mandag den 11. marts 2013

"Sunde" frikadeller


Kyllingekød er sundere end okse og svinekød,
men når vi få engang imellem får frikadeller, gør vi dem lidt sundere.

Vi putter revet squash i. Før jeg mødte Casper, havde jeg aldrig smagt squash før, og jeg forstillede mig lidt, det smagte dårligt.

Men i frikadeller kan man slet ikke smage det.
Så vil nogen sikkert sige " hvorfor så overhoved putte det i.?"
Det er for at gøre dem sundere, og så får man også lidt grøntsager ud af det.



Man kan selvfølgelig se, der er squash i, men det ser ikke voldsomt ud.

Hver gang vi får frikadeller, putter vi det ihvertfald i.

Man kan også putte rødbeder i, men det kan man selvfølgelig smage, at det er kommet i, men
jeg kan godt lide, når det er rødbeder i.
Man kan også putte rødbeder i bøffer, og det kan jeg også godt lide.

Men det var bare et lille madtip(:

Kram Heidi(:

4 kommentarer: