torsdag den 1. november 2012

Årh nejÅRH altså.
Jeg skulle ringe til lægen idag for at få en ny recept på noget medicin, som jeg ikke har mere af, og jeg mangler til i aften. Og kan jeg få fat i dem? Nej, og nu har de så lukket for telefon tid.
Jeg ringede endda 2 gange, hvor jeg var i vente-kø i lang tid, og til sidst opgav jeg, og pludselig var klokken mange, og så havde de lukket.

Det er noget medicin mod angst, som jo ikke hjælper, men jeg har taget det i mange år, og det medicin er så svært at komme ud af, derfor bliver jeg ved med at tage det.
Jeg har før prøvet at glemt at tage det en enkel aften, men alligevel er jeg ikke tryk ved det.
Håber bare, jeg "glemmer" jeg ikke har flere af dem, fordi ellers når jeg går og tænker over sådan nogle ting, kan jeg pludselig "mærke" bivirkninger osv.
Men der er ikke andet at gøre end at ringe imorgen tidlig og så skynde mig over på apoteket, så jeg kan få taget den pille.

Nu vil jeg læse nogle blogs, og så håber jeg, jeg kan glemme det lidt med det medicin.

Nala ligger her ved siden af mig i sofaen. Hun er ret glad idag. Med det mener jeg, at Nala har et lidt skiftende humør. ( Okay hun er altid glad.) Men nogle gange er hun almindelig glad og andre gange meget glad. Hvor hun er meget i snakke humør. Går hen og gnider sit hoved op af ens hånd osv.
Og det humør er hun i idag(:

Kram Heidi(:

2 kommentarer:

  1. Jep, det kan være lige så svært at komme igennem til sin læge, som til paven. Kan du ikke forny recepter online hos din læge? Det er jeg begyndt at gøre, så jeg slipper for at bruge et halvt liv i en telefonkø. (Hvorfor kan de ikke bare tage den telefon?).

    http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk/

    SvarSlet
  2. Jo, det kan jeg godt. Men synes, det virker indviklet, og engang for lang tid siden inden, de fik et nyt system, havde jeg en bruger, og der skulle der stå, hvornår der var recepter, der skulle fornyes, og de dukkede aldrig op.

    Så jeg har opgivet, og som regel får jeg fornyet recepter, hvis jeg alligevel skal til lægen. Men heldigvis var der ingen problemer med at få fat på dem idag(:

    SvarSlet