torsdag den 15. november 2012

Den der røglugtFor ca 3-4 år siden, begyndte jeg nogle gange at kunne lugte en røglugt, og jeg fik nogle gange svært ved at trække vejret igennem næsen, og jeg gik til lægen, og fik at vide, at det var min astmamedicin, der godt kunne gøre sådan, at jeg lugtede nogle ting, der ikke var der.
Nå det havde jeg bare fundet mig i, det var jo ikke så meget at gøre.

I år stoppede jeg på min astma medicin, og sommetider kunne jeg stadigvæk lugte røg.
Og jeg har flere gange siddet og spurgt Casper, om han ikke også kan lugte det.
Og det er ikke den røglugt, som når man træder ind i et lokale fyldt med røg.
Det er svært at forklare.

Jeg troede faktisk, jeg var ved at blive lidt gak gak.
Indtil jeg begynder at ligge mærke til, at røglugten begynder, når jeg har været sammen med personer, der har røget, og det er bagefter, jeg kan lugte røg.

Jeg begyndte at vaske hår hver gang, jeg havde været sammen med nogen, der røg.
Også selvom klokken var elleve om natten. Og det virkede.

Indtil igår....

Der besøgte vi min oldemor, som ryger, og jeg vaskede hår igår aftes. I nat havde jeg så svært ved at falde i søvn, pga. jeg kunne lugte røg. Jeg lagde dynen hen over næsen og under næsen, fordi kunne jo være, jeg så ikke kunne lugte røgen, og det hjalp ikke.

Kl. halv tre i nat gik jeg i bad, hvor jeg vaskede håret for anden gang, og skrubbede mig godt ind i sæbe.
Jeg lægger mig ind i seng, og sørme om jeg ikke stadigvæk kan lugte røg. Ikke så kraftigt som før, men stadigvæk. Jeg lagde mit tøj ud i køkkenet, kunne jo være, det var det.

Jeg kan ikke sove, så jeg taler lidt med Casper, hvor han siger, det kunne jo være ham, der lugtede af røg. Nå det var der jo ikke så meget at gøre ved. Jeg kunne jo ikke bede ham om at gå i bad kl. halv tre om natten.

Men nu tror jeg ikke, det er Casper, der lugter af røg, fordi sørme om jeg ikke stadigvæk kan lugte røg. Når jeg sidder ned og ligger ned, kan jeg lugte røg. Og det er ikke behageligt at have sådan en lugt der på en måde kradser i næsen.
Jeg føler, jeg er ved at blive vanvittig. Jeg overvejer, om det er min dyne, men den har jo ikke været ude ved min oldemor.
Men jeg kan også lugte røg, når jeg sidder ned i bilen.

Jeg har det forfærdeligt. Jeg er træt af at lugte røg. Jeg var så glad for, at det gik væk, når jeg vaskede hår, og nu ja, er ved at blive sindsyg:/

Kram Heidi:/

5 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Jeg er generelt meget åben omkring clairvoyanter, men jeg kan ikke se, hvor du har fået den opfattelse fra, at jeg skulle have en ånd efter mig.
  Jeg ved godt, at nogen kan lugte fx. røg eller alkohol, hvis de har en ånd, men så ville jeg synes, det var meget sjovt, at ånden kun kom frem de gange, jeg havde været sammen med rygere. Og det er jo også, når jeg er ude og går forbi en, der ryger, jeg får svært ved at trække vejret, eller når jeg sover ved min mor, der ryger, og jeg har været med hende udenfor, hvor hun ryger.
  Så den har jeg lidt svært ved at tro på.

  SvarSlet
 3. Kender det alt for godt. For mit vedkommende sker det hver gang jeg har været i et ryger hjem. Lugten af røg sætter sig simpelthen i bihulerne og desværre kan lugten sidde i op til 3 dage for mig. Har prøvet at skylle næse og alt muligt og det hjælper ikke. Har lavet et forsøg engang hvor jeg stoppede næsen ud med vat og der satte lugten sig ikke. Jeg forsøger så vidt muligt totalt at undgå røg.

  SvarSlet
 4. Jeg har haft det i flere år nu, men har ikke opfattelsen af, at det er når, jeg har været sammen med rygere. Jeg synes måske mere, det er hvis jeg er lidt stresset, men aner ikke, om kan have noget på sig. Men jeg er også ved at blive vanvittig - specielt når jeg skal sove, er det svært at trække vejret normalt.

  SvarSlet
 5. Jeg kan også lugte rød. I mere eller mindre grad i løbet af dagen. Jeg ryger ikke. Mine folk ryger ikke. Jeg har været i behandling for polypper. Er jeg stadig. Ud over det får jeg sådan en astma børge hver morgen/aften. Ellers er jeg fresh nok. Mens jeg skriver det her, er det som om, en sidder foran mig og ryger. Nedtur nok...

  SvarSlet