torsdag den 1. november 2012

Ovnbagte rodfrugter



Igår fik vi svinemørbra, og dertil fik vi i stedet for kartofler rodfrugter.
Det var gulerødder, pastinakker, persillerod og rødbede.

De blev skåret i små stykker, og så blev de blanceret i 2-3 min. ( Hurtigt lige koge rodfrugterne for at gøre dem mørre.)

Bagefter kom de i et ildfast fad, så kom der olivienolie ovenpå, samt godt med salt, peber og basilikum.

Så var de i ovnen ca 30 min.

 
Jeg har aldrig fået rodfrugter før. ( Jo gulerødder.)
Men ellers ikke. Og det smagte faktisk godt.
Havde ikke regnet med, jeg kunne lide det, da jeg er ret kræsen.
Så det skal vi have en anden gang i stedet for kartofler.
 
Hvis man vil varierer det lidt, kan man også putte noget spidskål i eller squash.
Man kan også putte andre krydderier på sammen med olien som fx. timian, organeo og karry fx.
 
Det er kun fantasien, der sætter grænser.
 
Kram Heidi(:

2 kommentarer:

  1. Mh, rodfrugter er bare lækkert! Jeg elsker når min kæreste laver det til mig, med noget godt kød og bernaise sovs :D

    bykatinka.blogspot.dk

    SvarSlet
  2. Ja, det er det virkelig.
    Vi fik også bernaise sovs til dem, og det smagte godt til det(:

    SvarSlet