torsdag den 22. november 2012

Skal på bar for første gangImorgen skal jeg hjem til min veninde for at fejre, hun bliver 20 år.
Der kommer nogle andre af hendes veninder. Vi spier pizza sammen og drikker lidt derhjemme. ( Jeg skal ikke drikke derhjemme, da jeg har taget bilen derud.)
Bagefter tager vi på en bar, og der skal jeg så drikke, da Casper henter mig, når jeg skal hjem.

Jeg har aldrig fået sådan cocktails før, og har hørt, de har en masse lækre drinks der på den bar, vi starter på. Så det glæder jeg mig til.

 
Gammelt billede af mig, fra jeg engang skulle til fest.


Jeg har samtidig været "nervøs" eller hvad man skal kalde det.
Det er nok pga. min angst og sådan. Altså jeg er hurtig blevet stresset, fordi jeg var i tvivl om, hvad tøj, jeg skulle vælge, hvordan jeg skulle komme ud til min veninde, osv osv.
Men det hele er der kommet styr på.
Men sådan nogle ting fik mig til at blive helt streset forleden aften.

Jeg glæder mig virkelig meget. Det er helt nyt for mig det her. ( Og ja, det lyder nok ret underligt, eftersom jeg er 21 år, og jeg aldrig har været på bar før.)

Normalt når jeg drikker, får jeg ikke tømmermænd dagen efter. Jeg har haft tømmermænd en gang i mit liv. Jeg synes, jeg får det meget værre end tømmermænd.
Jeg får så afsindig ondt i maven, jeg får smerter i ryggen, ( og når det kommer til smerter i min ryg, ja så har jeg svært ved at klare noget som helst, fordi det bare gør ondt.)
Ondt i hoved og sådan har jeg intet af.
Så derfor har det ofte afholdt mig fra at drikke, og jeg vil helst heller ikke drikke alkohol, men jeg har sagt, at jeg for en aftens skyld ikke skal tænke på, hvordan jeg får det dagen efter.


Kram Heidi(:

2 kommentarer:

  1. Håber du får en rigtig god tur og drik en champagnebrus for mig - de smager sååå godt! :)

    SvarSlet
  2. Hehe jeg skal huske og holde øje med, om man kan få dem på den bar, fordi så vil jeg helt sikkert prøve og smage en(:

    SvarSlet