tirsdag den 13. november 2012

En travl dame


Jeg vil først fortælle, at min søster har haft skrevet og sagt, jeg gerne må få hendes Bamses Julerejse.
Det er jeg bare så glad for(:

Men nu til det indlægget egentlig skal handle om.

Her i november og december skal jeg og Casper en hel del ting.
En masse gode ting som jeg glæder mig til.
Men jeg bliver stresset af at tænke over alle tingene, jeg skal, så jeg tager en dag af gangen.
Men imorgen skal vi til min oldemors 86 års fødselsdag.
Så inden vi tager hen til hende imorgen, skal vi i dyrehandleren for at købe fisk til hende.
Vi giver hende nogle nye fisk til hendes akvarium. Hun går meget op i sin fisk ( Og jeg går nok også lige så meget op i dem.)
Af dyrene får hun en æske chokolade(: De får altid fødselsdagsgaver og julegaver af hende.

 
Gammelt billede af mig.


Men noget jeg glæder mig til, og som jeg er spændt på, er at jeg skal med min veninde i byen med nogle af hendes andre veninder. Jeg har kun været i byen en gang, og det var på et diskotek, da jeg var 17 år. Men jeg glæder mig. Det er sådan nogle ting, der gør, jeg føler mig lidt mere normal.
Nogle gange føler jeg, jeg ikke har oplevet det andre på min alder har, fordi jeg aldrig har været i byen. Og nej nu kan man jo godt have oplevet en masse uden at have gået i byen hver weekend. Men jeg føler, jeg mangler noget i min ungdom, og den brik jeg mangler er engang imellem at gå i byen og få en drink med sine venner. Så det glæder jeg mig meget til(:

Når dagene med de andre ting nærmer sig, fortæller jeg selvfølgelig om det(:
På lørdag skal Casper ud og spise med sit arbejde, og der kommer min veninde herhjem, hvor jeg har inviteret hende på grilmad og en masse slik og chips, hvor vi rigtig skal hygge, fordi hun snart bliver 20 år. Så det glæder jeg mig så meget til.
At have sådan en veninde aften. Jeg har faktisk ikke haft sådan en veninde aften i RIGTIG MANGE år, hvor det kun var mig og en veninde med grilmad, slik, chips og en masse hygge.

Så der er bare en masse gode ting, jeg glæder mig til.
Men jeg prøver som sagt at tænke på en dag af gangen.
Fordi kan også godt blive stresset over, jeg skal købe julegaver i december, lave julekonfekt, skrive julekort, bage kager osv, samtidig med jeg skal alt det andet.

Kram Heidi(:

2 kommentarer:

  1. Mit motto er "lad være med at stresse over julen og gør kun det du gider". selvfølgelig går det ikke uden julegaver:-) men altså nogengange bager jeg 5 slags småkager, andre gange to. Julekort skriver jeg, hvis jeg har lyst, hvis ikke sender jeg en sms. selvfølgelig er julekortet mere hyggeligt at få, men det kan ikke betale sig, at kokse rundt. det bliver juleaften alligevel:-)
    Kh Christina

    SvarSlet
  2. Jeg skal nå at lave konfekt og skrive julekort, men ellers tror jeg også, jeg vil prøve at tage den med ro ang. julekager. Hvis jeg får bagt nogle, så får jeg bagt nogle, og hvis jeg ikke gør, ja så når jeg det ikke i år. Så jeg vil prøve og tænke på dit motto(:

    SvarSlet