torsdag den 1. november 2012

Sjove fact om migJeg har før lavet et indlæg med sjove fact om mig.
Jeg elsker selv at læse sådan indlæg hos andre bloggere, fordi man lærer bloggens ejer bedre at kende, og samtidig på en lidt sjov måde(:

Så her kommer nogle sjove/underlige fact om mig(:

 • Jeg har tandlægeskræk. Hver gang jeg tænker på tandlæger, får jeg en lille smerte i min ene tand. ( Og der er ikke hul i den. ) Det var efter jeg skulle bores, og jeg fik den der lattergas eller, hvad det nu er, og hvor den ikke sad rigtigt på, så lå bare og havde meget ondt, mens de borede. Lige siden har jeg haft en skræk for tandlæger.

 • Jeg er meget afhængig af næsespray. Og det kan ødelægge en slimhinder i næsten at bruge den for meget, og min læge har flere gange frarådet mig at bruge den. Men føler der siddet noget og blokerer. Derfor skal jeg ringe til en øre, næse, halslæge, som jeg endnu ikke har fået gjort.

 • Der går som regel altid mellem 15 min og 30 min før jeg falder i søvn, fra når jeg har lagt mig i sengen.

 • Jeg ser ikke Paradise Hotel, Fristet eller Big Brother, da jeg ikke gider se andre have sex, da jeg ikke synes, det vedkommer mig.

 • Jeg savner ofte at have små kattekillinger i huset, så for nogle måneder siden gik jeg og håbede på, at Nala skulle blive gravid, selvom hun er steraliseret.

 • Jeg har overvejet at få en skildpade. ( Det er Casper så ikke helt enig i.)

 • Her hvor vi bor, hilter man som regel altid pån hinanden. Når vi så går med Fox, er det som regel Fox, folk taler til og ikke os(:

 • Før jeg mødte Casper sov jeg ALTID med fjernsynet tændt. Hver nat. Selvom jeg havde gæster. Nu kan jeg ikke falde i søvn, hvis fjernsynet er tændt.

 • Jeg vågner altid om natten, hvis en af kattene vil ind. Der vågner jeg utrolig let. Men det at Caspers vækkeur ringer, det vågner jeg ikke af.

 • Jeg ville ønske, jeg var kreativ anlagt.


Håber, I kan lide indlægget(:

Kram Heidi(:

10 kommentarer:

 1. Det er altid sjovt at læse sådan nogle facts om andre. Tror også jeg selv gør det på et tidspunkt, det er i hvert fald en meget god måde at lære folk bedre at kende :)

  bykatinka.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Dey vil jeg glæde mig til at læse, hvis du laver sådan et indlæg på et tidspunkt(:

   Slet
 2. Ej hvor kunne jeg godt tænke mig at i fik en skildpadde! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, Casper er ikke så meget enig med mig i, at det ville være sjovt at have sådan en lille sød en.

   Slet
 3. Bare lige lidt info, så du kan droppe lægen: Ved længere tids brug af næsespray hæver slimhinden op, så man føler, man er stoppet - og så tager man næsespray, fordi det hjælper. Hvis du stopper med den, vil der gå nogle dage, hvor det vil genere, derefter vil der ikke komme problemer, men din næse vil fremover meget hurtigt blive generet af næsesprayen, så selv ved forkølelse, skal du være varsom. :)

  http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Nogle gange føler jeg, jeg er stoppet, sådan som forkølelse, men ofte er det, som om der sidder "noget" deroppe og lukker af. Ikke som snot. Men ja som noget andet.
   Har engang prøvet ikke at bruge den en hel nat, fordi jeg ikke havde mere, og jeg sov så dårligt, fordi jeg ikke kunne få vejret. Så vil være rigtig svært at undvære den et par dage.

   Fik en anden næsespray af lægen, som man måtte bruge hele tiden, men den virkede ikke, uanset hvor mange gange jeg sprayede mig i næsen med den. Men tak for rådet(:
   Jeg prøver at begrænse mig med næsesprayen, men nogle dage er værre end andre.

   Slet
 4. Godt blog indlæg, tror jeg vil gøre det sammen i løbet af weekenden måske :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak(:
   Er altid sjovt at læse sådan indlæg ved andre.

   Slet
 5. Har du prøvet Nozoil??
  Den brugte jeg når jeg havde irriteret næse, og den hjælper rigtig godt. Jeg bruger den både når jeg føler næsen er stoppet til og når næsen klør. Man føler ikke den sprayer, men tro mig det gør den ;) Det mærker du nemlig når det begynder at løbe med olien der er i. Den olie smører din næse og hjælper til at du ikke har irriteret næse så den føles som stoppet...
  Helt sikkert værd at psøve og gi den lidt tid

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, den har jeg ikke prøvet før.
   Jeg har faktisk ikke hørt om den før.
   Men jeg vil helt sikkert overveje den(:
   Tak for rådet(: Og undskyld det sene svar.

   Slet