onsdag den 19. september 2012

Hundesvømning


Jeg vil faktisk gerne prøve at komme til hundesvømning med Fox.
Jeg fik ideen, da jeg så et afsnit af Familien fra Holtewood, da datteren har sin hund med til hundesvømning.

Og jeg ved, Fox kan svømme, og jeg tror godt, han kan lide det. Han er ikke typen, der frivilligt går i vandet. Ikke fordi han ikke kan lide vand, fordi sjovt nok, når det regner, er han meget længe om at finde et "godt" sted at tisse i forhold til andre gange, og han har intet imod at være i bad.
Men hundene får også brugt deres muskler og krop på en helt anden måde.

 
Fox' aller første svømmetur.


Jeg har fundet et sted, der har hundesvømning, og så tænkte jeg, det sikkert var meget dyrt, fordi ja, kunne jeg godt forstille mig, det var, men for en halv time, hvor hunden lige skal i bad først, og man skal rydde op efter sig selv, og så skal hunden svømme, der koster det kun 75kr. Og det synes jeg, er meget billigt, og jeg vil rigtig gerne have, jeg og Casper tager Fox med til det, og hvis han kan lide det, synes jeg, vi skulle gøre det 1 gang om måneden eller hver anden måde. Også for at Fox får en anden slags for motion.

Har nogen af jer været til hundesvømning med jeres hunde?
Hvis ja, hvordan var det?

Kram Heidi(:

2 kommentarer:

  1. Min hund (eller min kærestes forældres) er slet ikke til at lokke i vandet. Hun hader også at komme i bad. Vi havde hende med ude og sejle, hvilket hun elsker (den friske luft tror jeg) og der røv hun i vandet i hendes kurv og ikke engang et vov sagde hun. Hun begyndte heller ikke at svømme men sad bare og sant. Vi fik hende hurtigt op og paket godt ind så hun kunne få farven.. Men en vandhund er hun ikke :)

    Karinadue.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Nååh, hvor synd. Godt I hurtig fik hende op(:
    Fox er ikke en, der frivilligt går i vandt, men hvis man tager ham med ud, så er han glad for det(:

    SvarSlet