mandag den 20. august 2018

Mad til selskaber


Hvis du skal holde en fest, så kan du vælge selv at stå for maden, men du kan også vælge at få maden udefra.
Jespers Torvekøkken leverer mad til selskaber
De lever mad i Storkøbenhavn. Så hvis man bor deromkring, så kan man vælge at bestille mad fra Jespers Torvekøkken. Men hvis man bor omkring Århus, så kan man kontakte deres køkkenchef i Århus.

De har forskellige menuer, som man kan vælge imellem. De har blandt andet sæsonbuffeter.
Der er en buffet til hver årstid. Der er maden baseret på årstidens råvarer. Til deres efterårsbuffet er der tilbehør som svampe og til deres sommerbuffet er der til dessert jordbærkage.

Derudover har de nogen temabuffeter. De har amerikansk buffet, hvor der fx er banana cream pie til dessert. Så er der en italiensk buffet, hvor der fx er tapenade af oliven, tomat og svampe til forret.
Så har de en grillbuffet, hvor der blandt andet er grill medister med ramsløg. Og så har de en spansk buffet, hvor der blandt andet er pata negra, som er tynde skiver af sortfodsskinke med hvidløgsbagte tomatbrød.

Derudover har de mad til forskellige anledninger som fx til brunch, fødselsdag eller studenterfest samt til mange andre anledninger.

Så de har mad til alle anledninger. Så hvis du skal holde en fest, så synes jeg, at du skal kigge forbi deres hjemmeside(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar