onsdag den 15. august 2018

Hvis du gerne vil være receptionist


Jeg har altid set jobbet receptionist som et spændende job, og det er noget, der altid har ligger i baghovedet som et af de jobs, som jeg gerne ville have. Men nu arbejder jeg som blogger og som skribent, og de to jobs er jeg rigtig glade for.

Men hvis du gerne vil tage uddannelsen som receptionist så kan du det på Hotel- og Restaurantskolen.

Man kan fx arbejde som receptionist på et hotel, hvor man tager imod gæsterne, booker folk ind og tager imod telefonen osv. Man kan også arbejde indenfor konferencebooking eller arbejde på en cruise-liner. Mulighederne er mange. Det er ikke kun i Danmark, at man har mange muligheder. Man kan også arbejde i udlandet som receptionist, hvis man gerne vil det.

Efter at man er uddannet som receptionist, så kan man vælge at videreuddanne sig til leder, hvis man gerne vil det. Så uddannelsen giver en mange muligheder.

Hotel- og Restaurantskolen tilbyder mange forskellige uddannelser. Hvis du mangler at tage en 10. klasse, så kan du også tage den på Hotel- og Restaurantskolen.

De har nogen orienteringsdage, hvor man kan komme og høre mere om skolen og om de forskellige uddannelser.

På hjemmesiden kan du også læse mere om uddannelsen som receptionist. Man kan læse om hvordan uddannelsesforløbet er med hvor længe man går i skole, samt hvor længe man er i praktik(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar