onsdag den 15. august 2018

At gøre ens indretning personlig


Jeg kan godt lide at gøre min indretning af hjemmet personligt. Det kan man gøre ved fx at have mange billeder af dyr eller personer, der betyder noget for en, man kan det ved at have malerier på væggene, eller have andre ting stående fremme, som man interesser sig for.
Det kan også være i hjælp af gamle lamper

Hvis man godt kan lide gamle møbler og genbrug, så kan man vælge at købe nogen gamle lamper. Det er med til at gøre ens hjem mere personligt, da det viser hvilken form for stil, som man har.

Hos Lauritz.com har de rigtig mange flotte og gamle lamper. De har mange lamper fra kendte mærker som Poul Henningsen. Af Poul Henningsen har de mange lamper, og her kan man fx vælge at indrette ens hjem med en rød tråd af Poul Henningsen lamper.

Af andre kendte mærker kan der nævnes George Jensen og Holmegaard.

Jeg kan rigtig godt lide mange af lamperne fra disse tre mærker. Specielt er jeg vild med mange af Poul Henningsens lamper.

Hvis du selv har nogen gamle lamper, som du gene vil have vurderet, så kan du læse om det inde på deres hjemmeside, hvor der står, hvordan du kan få vurderet dine ting.

Lauritz.com er en auktionsside, hvor man kan byde på ting. De har varer indenfor kendte mærker, og de har en del antikke og gamle møbler. Men de har også specielle samleobjekter, hvis man nu samler på noget bestemt.

De har et stort udvalg af forskellige ting. Så jeg kan klart anbefale at kigge forbi hjemmesiden(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar