onsdag den 22. august 2018

Et godt redskab til madlavning og bagning


Når man laver mad i ovnen eller bager, så kan man bruge bagepapir i silikone i stedet for almindeligt bagepapir. Bagepapir i silikone kan bruges igen og igen. Man kan let tørre den af efter brug.
Så hvis man skal varme nogen rundstykker eller lave spareribs, hvor man normalt vil ligge det på et stykke bagepapir på en bageplade, så kan man bruge bagepapir i silikone i stedet for. En af fordelene ved at bruge bagepapir i silikone er, at det ikke "flyver" rundt i ovnen som almindeligt bagepapir kan gøre.

Hvis man skal bage boller eller noget andet, så kan man også bruge bagepapir i silikone.

Bagepapiret i silikone er selvfølgelig godkendt til fødevarebrug. De kan tåle fra minus 60 grader og op til 230 grader.

Bagepapir i silikone hedder også bagemåtter, og de kan også bruges til, når man skal ælte en dej. Dejen slipper nemt bagemåtten, og man slipper for at skulle tørre bordet af. Jeg synes, at det er træls at skulle tørre bordet af efter at have æltet en dej, da der godt kan sidde dejrester fast.

I kan læse meget mere om bagepapir i silikone og om bageforme i silikone inde på hjemmesiden Silcofa.dk
De sælger både til private og til virksomheder(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar