tirsdag den 28. august 2018

At have et godt indeklima


Hos Filterhuset har de et stort udvalg af filtre til Nilan ventilation

Man skal huske at skifte filterne i ens ventilation regelmæssigt for at rense luften for partikler bedst muligt. De fleste filter fra Nilan filtrerer synligt støv.
Hvis man lider af pollenallergi, så kan man skifte til et pollenfilter, der fjerner pollen fra luften.
Mange lider desværre af høfeber, græsallergi eller en anden form for pollenallergi. Mange prøver derfor ikke at opholde sig udenfor, for at undgå at blive udsat for pollen, men pollen kan komme ind i huset på flere måder. Hvis ens familie går ind og ud, så kan der være pollen på deres sko og tøj. Eller hvis man har udendørskatte, så kan pollen også have sat sig fast på dem. Så man kan ikke undgå helt at blive udsat for pollen, men ved at skifte til et pollenfilter, så bliver luften renset for pollen.

Inde på hjemmesiden skal man angive hvilket mærke og model ens ventilation er fra, og så kommer der et udvalg frem med de forskellige filter, som passer til ens ventilation.

Hvis det er første gang, at man skal skifte filter, og man er i tvivl om hvilket filter, der passer, eller hvilket man skal vælge, så kan man ringe til dem og få hjælp med at vælge det rigtige filter.

Filterhusets er Danfilters webshop til private. Danfilter forhandler filtrer til virksomheder. Danfilter har over 40 års erfaring med luftfiltrering indenfor industri og bolig.
Så man kan trygt handle hos Filterhuset og Danfilter.

Men I kan læse meget mere om dem inde på deres hjemmeside(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar