mandag den 16. juli 2012

Så var det afsted igen

I lørdags da vi besøgte mine bedsteforældre kom min mors hund Vaks og Fox op og "slås."
Og det resulterede i, at en af Fox' ulveklør ( ulveklør er en ekstra negl, de har i siden af foden. Er ikke alle hunde, der har det.) knak midt over. Og det blødte. Han fik noget forbinding på.
Og idag tog Casper Fox med til dyrelæge, hvor han fik klippet alle sin negle, og fik ordnet den ulveklog.
Men neglen var faktisk faldet af af sig selv.

Fox blev bedøvet. Ikke med narkose, men sådan en bedøvelse, hvor han stadig har åbne øjne. Lidt ligesom en lokalbedøvelse.
Så han er ret træt nu. Men vi fik ret meget rabat. Kan jeg ihvertfald se på prisen, da han fik 2 sprøjter derinde, og pluds han fik klippet neglene og pluds konklusuletionen. ( ja er sikkert stavet forkert.)
Men hun kunne også se i systemet, at vi havde været der en del gange, og har vi faktisk også.
på under 1 år, har vi været der 10 gange. Det er med kastaretion og steralition, men det er ikke med klipning af negle og Fox' vaccination, fordi det har vi fået gjort ved dyrehospitalet.

Så vi har været ret uheldige. Men dyrene er helt klart det værd.
Men er sødt af dem, vi ofte får lidt rabat. Det er jeg meget taknemmelig for.
Er bare glad for, det er ovre med den negl. Havde været bange for, han skulle i narkose, men skulle han heldigvis ikke(:

Nu er Fox bare træt, og det er jeg til gengæld også. Casper tager snart på arbejde, da han har aftenvagt, så der går jeg ind for at sove. Begge kattene ligger også og sover, men det gør de som regel det meste af dagen(: Er typisk Nala og Simba(:

Kram Heidi(:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar