tirsdag den 13. august 2013

Mindre gode ting i blogland


Jeg elsker blogland. Der er så mange gode ting ved blogland, men der er også nogen ting, jeg synes er mindre godt. Men sådan vil det nok altid være uanset om det er i skolen, på nettet osv.

Så dette indlæg vil handle om, hvad jeg synes, der er mindre godt her i blogland.

 • Når en blogger svarer lidt surt tilbage på ens kommentar. Jeg har ikke selv oplevet det, men jeg har før læst et indlæg, og hvor jeg så i kommentarerne, at der blev skrevet lidt surt tilbage.

 • Når en blogger ikke svarer tilbage på de kommentarer han/hun får. Personen behøver ikke svare tilbage på hver enkelt kommentar, men fx bare en samlet i indlægget med "Mange tak." eller sådan noget. Så synes jeg, det virker som om personen er glad for de kommentarer, han/hun får.

 • Når bloggere laver indlæg om, hvordan man bliver en god blogger. For mig virker det, som om man selv synes, man har en stor blog, og at man ved, hvordan det skal gøres, og det ved andre ikke. Jeg har da ikke ret til at lave et indlæg med krav i, hvordan I andre får en god blog, fordi det er jo forskelligt fra, hvad man synes en god blog er. Jeg kan godt se, at hvis man laver et indlæg med "Sådan kan I få flere læsere." så er det noget andet. Men det med man skriver, at blogge ikke skal være i mørke farver, om man skal bruge et kamera frem for mobil, om der skal være billeder eller ikke bileder, om man skal have en blogliste osv. Igen det er forskelligt om, man synes, om en blog er pæn med mørk bagrund eller lys. Igen synes jeg, det virker, som om man ved bedre end de andre.

 • Når man laver en give away, og folk ikke overholder alle kravene fx det med at skrive en mail eller link til bloggen. Jeg forstår godt, at man kan glemme at skrive sin mail, fordi det har jeg også prøvet før, men jeg synes også, det er ærgerligt, at man trækker en vinder, som så ikke har overholdt alle regler.

 • At nogen af de større blogger godt kan virke lidt snobbet, når de ikke svarer tilbage på folks kommentarer.

Heldigvis er der langt flere gode ting ved blogland end dårlige, synes jeg.
Og det vil jeg selvfølgelig også lave et indlæg om på et tidspunkt.

Det her er ting, jeg synes, der er lidt mindre godt, men det er kun min mening.
Er der nogen ting, I synes, der er lidt mindre godt i blogland? Det kan også være noget med det tekniske fx

Kram Heidi(:

10 kommentarer:

 1. Jeg er nok selv ret dårlig til at svare på kommentarer, men det er fordi, jeg som regel lige logger ind på mobilen og godkender mine kommentarer og så tænker jeg ikke mere over det /:
  - Jeg kan godt forstå, hvad du mener med de der "sådan laver du en god blog"-indlæg (som der er ret mange af for tiden!), folk har jo helt forskellige meninger. Men jeg synes selvfølgelig, det er okay, når folk fortæller om deres egen erfaring med, hvordan de tiltrak folk eller kommer med gode råd, når læsere/spirende bloggere spørg ind til det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også, det er okay, man laver et indlæg med ens erfaringer indenfor blogging(:

   Slet
 2. synes det er okay at folk deler deres erfaringer mht. at få en blog op at stå. men at skrive hvordan folk får en god blog er forkert synes jeg - en blog er personlig, og helt op til hver enkelt blogger :-)

  derudover er jeg træt af 'små' bloggere, der tror de får alt serveret med det samme. som muger over at de ingen læsere har efter en uge. vi har alle været der! min blog er stadig lille, men .. jeg synes at man burde blogge for sin egen skyld. man bliver bedre med tiden - og så kommer læserne også. Rom blev ikke bygget på en dag :-)

  dog synes jeg at firmaer osv. er blevet bedre til at samarbejde med små blogs også, så på en måde er det jo faktisk blevet nemmere :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg kan da huske, at jeg havde 7 læser i lang tid, hvor det ikke rykkede sig, og pludselig var jeg oppe på 11, og sådan fortsatte det, men jeg lagde også meget arbejde i at skrive til folk, så de kunne opdage min blog.
   Så man får bare ikke en masse læsere fra dag 1 af uden at gøre noget. Det kan sagtens tage noget tid(:

   Slet
 3. enig ..

  jeg under mig over mange blogger skriver de elsker kommentar men at de værker svar på deres egne kommentar og ej heller skriver kommentar på andres blogge skulle mene det gik begge vejen.

  ja mange store blogger "virker snobbet" om de er det ved jeg ikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig, sådan har jeg det også.
   Eller når folk skriver, de gerne vil have læserne kommenter lidt oftere, men de kommenter ikke tilbage på ens blog. Så hvis man vil have kommentarer, må man jo også give nogen selv(:

   Ja, om de er snobbet, ved jeg heller ikke, men sådan kan det godt virke.

   Slet
 4. Jeg forstår virkelig ikke, bloggere der ikke svarer på deres kommentarer. Naturligvis behøver man ikke stresse og svare med det samme - men når folk har taget sig tid til at kommentere, fortjener de nu også et svar.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, der kan da også godt gå et par dage, før jeg får svaret, fordi hvis jeg lige glemmer det, men når man slet ikke svarer, så virker det snobbet.

   Slet
 5. Jeg er 100% enig! :) Alle har forskellig smag i blogs!

  SvarSlet
  Svar
  1. Er dejligt, du er enig(:
   Ja, alle har jo forskellige smag.
   Så hvad jeg synes er en god blog, er ikke ens betydende med, at du også synes det(:
   Så derfor synes jeg ikke, man kan lave et indlæg med, hvordan man får en god blog, da det er jo forskelligt fra person til person(:

   Slet