torsdag den 15. august 2013

Blog anbefaling


En blog jeg godt kan lide, og som jeg har kendt til i noget tid er Kathrine, som har bloggen Kathrine Johansen

Hun blogger om mange forskellige ting, som hvad hun går og laver i hverdagen, når hun har købt nogen ting, og hun laver også anmeldelser på sin blog.

Jeg synes, at den måde hun skriver på fanger mig.

Udover det har hun en facebookside til sin blog, og der er hun meget aktiv. Hun linker ikke kun til sine indlæg derinde, men hun laver også statusser om, hvad hun laver, om hendes holdninger til nogen ting osv.

Hun har mange likes på sin facebookside. Mange større bloggere har det med nogen gange at virke snobbet og ikke svare på ens kommentarer osv. Sådan er Kathrine slet ikke. Hun svarer tilbage på folks kommentarer, og det kan jeg rigtig godt lide.

Hun har også været så sød at linke til konkurrencen, Fox er med i.
Det er så sødt af hende, at hun vil hjælpe mig. Og det er også en af de ting, der gør, hun ikke virker snobbet som mange andre større bloggere.

Jeg kan i hvert fald rigtig godt lide hendes blog, og jeg følger meget med på hendes facebookside, da hun er meget aktiv der, og så kan jeg godt lide at læse hendes statusser(:

Jeg synes, I skal kigge forbi hendes facebook side, fordi jeg synes, man går glip af noget ved ikke at kigge forbi(: I finder den Her
Kram Heidi(:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar