mandag den 22. april 2013

Facebook profil


Jeg oprettede faktisk sent en facebook profil. Ihvertfald i forhold til nogen af dem, jeg kendte, havde haft deres i lang tid, før jeg oprettede min.

Men jeg oprettede min i 2009 om sommeren, så jeg var 18 år.
Nu kan jeg ikke forstille mig ikke at have facebook.
Jeg er så nysgerrig, så jeg elsker at følge med i, hvad folk skriver på facebook, hvilke billedere folk lægger op og sådan.

Jeg er ikke venner med alle og enhver på min facebook. Jeg gider ikke være venner med alle dem, jeg har gået i skole med. Det var jeg engang, men så slettede jeg dem.
På facebook skriver jeg engang imellem med nogen, jeg ikke skriver med over mobil. Og det synes jeg er rart, at man kan skrive med folk derinde(:

Dengang havde jeg ikke en blog, så der fulgte jeg jo ikke blogs på facebook, men det gør jeg nu. Og det er også en nem måde at holde sig opdateret med, hvornår nogen har lavet et nyt indlæg på deres blog(:

Nu er jeg nysgerrig(: Hvornår oprettede I jeres facebook profil(:?

Kram Heidi(:

7 kommentarer:

 1. Det kan jeg faktisk ikke huske mere... men de tidligste status'er jeg kan se er fra 2008 - dog ved jeg at jeg har slettet en del status'er (særligt fra spil), så det er ikke noget sikkert tegn.

  Jeg er bestemt heller ikke venner med "alle", og er i hvert fald ikke en af dem der "samler" på venner. Mit vigtigste kritere, er at jeg skal kende dem der er - jeg skal vide hvem de er, helst IRL, eller have en særlig lang historie med dem URL :)

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
 2. http://www.turquoise-and-caicos.blogspot.dk/ Hey vil du ikke blive fast læser? Vi kunne følges? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil meget gerne følges.
   Går ind og bliver fast læser med det samme(:

   Slet
 3. Oprettede min facebook profil i 2008, så vidt jeg ved lige omkring sommerferien. :-) Kan sagtens forestille mig et liv uden facebook. Jeg bruger egentlig kun facebook til at kontakte folk på, hvis mobilnumre jeg ikke har, men de numre kan man jo på den ene eller anden måde altid få fat i.
  Jeg er venner med ret mange - både fra folkeskole, tidligere klassekammerater fra gymnasiet og sådan lidt forskelligt. Nogen af mine venner på facebook er også folk, som tilfældigt tilføjede mig. Havde en periode, hvor jeg accepterede alle. Har ikke lige fået ryddet op i mine venner, men det gør jeg nok engang i sommerferien. :-)

  /Simone, http://simonewarncke.blogspot.dk/

  SvarSlet
 4. jeg husker ikke hvor længe siden det er jeg oprettet min FB måske snart 8 år siden !!! jeg bruger den sjældent den keder mig ...

  SvarSlet
 5. Oprettede den da jeg var 17 år, tror jeg det var. 2008 :-)

  SvarSlet
 6. Mange tak for jeres kommentarer, alle sammen(:
  Det har været sjovt at læse, hvornår I oprettede jeres profil.

  SvarSlet