lørdag den 20. april 2013

En edderkop på besøg


Jeg er bange for edderkopper, og det blev jeg bekræftet i i nat.

I nat hvor jeg er på wc, ser jeg pludselig en edderkop komme ud på badeværelset på gulvet.
Den var ikke stor, men den var ikke så lille, at jeg ikke blev bange. Jeg skyndte mig at fjerne fødderne fra gulvet.

Det første jeg tænke var, om jeg turde fjerne den selv, men det blev jeg enig med mig selv om, at det turde jeg ikke. Så lille var den heller ikke.

Det andet jeg tænkte var " Hvor fanden er mine dyr henne?" Jeg vidste, at Nala var ude i køkkenet, og nogle gange kommer hun med en ud på badeværelset, men hun kom ikke. Hun ville da godt lige kunne få den væk fra badeværelset af enten ved at jagte den eller spise den.
Det trejde jeg tænkte var, at jeg måtte kalde på Casper, nu når Nala ikke ville komme og redde mig.
Så Casper kom og fjernede den edderkop, og jeg kunne komme ud fra badeværelset.Jeg var stadig bange, da jeg gik ud derfra, fordi føj den så ulækker ud, og tænk nu hvis der var flere af dem? Tænk hvis en kom hen til mig i soveværelset, eller hvis jeg nu vågnede igen og kom til at træde på en. ( Det har jeg nemlig prøvet før, og det var en virkelig stor edderkop, jeg trådte på dengang.)

Tænk jeg som er 22 år, er bange for edderkopper. Det har jeg altid været. Og jeg ville godt kunne fjerne en lille edderkop. ( Hvis den altså var meget lille.)

Sidste sommer der havde vi ofte vinduet åbent meget af dagen i soveværelset, og om aftnen inden vi skulle i seng, var der ofte stankelben i loftet, og jeg ville ikke sove, før de var væk. Så der blev vi nødt til at fjerne dem hver aften, fordi jeg ville ikke vågne ved, at der var et stankel ben tæt på mit hoved.

Det var ihvertfald ikke en behagelig eller sjov oplevelse, jeg havde i nat.

Kram Heidi(:

2 kommentarer:

  1. Det er en irrationel frygt som en del kvinder har. Jeg er selv ikke bange for dem, så længe jeg ikke skal røre ved dem! :-D

    SvarSlet
  2. Ja, der er faktisk en del, der er mange for dem.
    Bare at se på en, så er jeg bange.
    I det mindste er det godt, du kun er bange, hvis du skal røre ved dem, så styrer du det selv(:

    SvarSlet