tirsdag den 12. november 2013

En tur til københavn


Sidst i november der skal jeg og Casper til København, da Casper skal til noget træning.
Så der sover vi i min søsters lejlighed, som hun har opsagt, men den er stadigvæk hendes, når vi kommer der.

Vi tager selvfølgelig min lille Fox med(:
Og min søster og hendes ven har købt godbider til ham. Det blev jeg rigtig glad for at høre. Jeg elsker, når folk forkæler mine dyr(:

Men fredag der skal jeg spise ved min søster og hendes ven, og Casper er til det trænings kursus.
Lørdag der skal vi ind og se Den Blå Planet. Bagefter skal vi på en cafe, hvor min søster siger, de har nogen rigtig lækre milkshakes. Bagefter skal vi på strøget, hvor jeg skal se en kæmpe slikbutik, de har derinde.

Om aftnen når Casper får fri, der skal vi ud og spise alle 4 et sted på Fisketorvet, hvor de har buffet.
Søndag skal min søster og hendes ven gøre rent i min søsters lejlighed, da den skal afleveres dagen efter. Jeg bliver jo nok nødt til at hjælpe til med at gøre rent, selvom jeg hader at gøre rent.
Ej selvfølgelig vil jeg hjælpe til(:

Det bliver fedt at få en hel weekend over i København. Jeg er glad for, at min søsters ven kører os, fordi hvis jeg skulle køre i vores bil, og aflever Casper til det trænings kursus og køre ud til min søster bagefter, ja så ville jeg nok fare vild, selv med en GPS.
Jeg skulle engang køre ud til Inges Kattehjem, som ligger 5 minutter herfra, og jeg brugte GPS, og selv der kunne jeg ikke finde vej, så jeg måtte køre hjem, så Casper kunne køre mig derud og hjælpe mig med at finde det. Så hvis jeg skulle finde rundt i København alene, så ja.

Kram Heidi(:

4 kommentarer: