onsdag den 30. januar 2013

En playstation 3


Forleden da vi var hjemme og spise ved min far og stedmor, spurgte min lillebror, om jeg ikke ville med ind og spille Tekken. Han havde fået det nyeste spil. Og det ville jeg gerne.
Jeg har spillet meget playstation, da jeg var lille, og jeg har spillet meget Tekken.

Men jeg regnede virkelig med, jeg var dårlig, fordi engang fik han mig til at spille guitar hero, og det gik rigtig dårligt. Jeg kunne ikke følge med eller noget som helst. Så jeg havde ikke høje forventninger til mig selv.
Men jeg var faktisk skide god, hvis jeg selv skal sige det. Jeg vandt en hel del gange over min lillebror. Desværre vandt jeg kun 1 gang over Casper. Øv.
Men jeg levede mig virkelig ind i det. Jeg sad og snakkede med mig selv ( ja underligt, I know.)

Men jeg og Casper har talt om at anskaffe os en playstation 3. Fordi jeg ville rigtig gerne spille Tekken igen. Og kunne være fedt at spille det herhjemme imod Casper.
Jeg tror ikke, vi ville lave andet, fordi jeg ville blive ved med at prøve at vinde over ham, og jo flere gange jeg taber imod ham, vil jeg blive mere opsat på at vinde(:

 


Men jeg husker tilbage i min barndom med, hvor meget jeg spillede playstation 1.
Hugo, Tekken 3, Crash Bandicoot osv. Det var hyggeligt(:

Har I en playstation 3(:?

Kram Heidi(:

10 kommentarer:

 1. HEIDI! DU SKAL KØBE EN PLAYSTATION! OG JEG SKAL NOK ØVE MIG SÅ JEG KAN VINDE OVER DIG IGEN OG IGEN OG IGEN! Hilsen en vred Lille bror... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe hvis jeg anskaffer mig en, lillebror, kan jeg jo blive endnu bedre til Tekken(:

   Slet
 2. Haha, jeg gætter på du stadig ikke har din gamle Playstation then?
  Men tja, Playstation 3 er meget god, personligt er jeg dog ikke så meget til Tekken (Også selvom det er en klassiker), så synes jeg opbygningen af spil som Scott Pilgrim Vs. The World er bedre, men Playstation 3 er helt klart en lækker ting at have!
  Spillet Journey er noget af et hyggeligt spil der kan anbefales, og så har jeg hørt at Kingdom Hearts III udkommer til PS3'eren ;D

  Lolomus ~ Lolomus.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er 100 år siden ( eller mange år siden) jeg har ejet en playstation:/

   Hehe kender ingen af de spil, du nævner, men hvis vi skal have en, skal jeg helt sikkert ud og undersøge hvilke gode spil, der er(:

   Slet
 3. Dette lyder som mit område!

  Undskyld Heidi, men lad de voksne snakke.. xD

  Scctt Pilgrim VS The World er vel mere et 8bit retro game som om at det var et gammel spil, men jeg gir dig ret! Det er virkelig et sjovt spil! Og Journey er et helt fantastisk spil! Deet er helt vildt ogs! Og Der kommer en Kingdom Hearts HD collection til PS3. Men om 3'eren kommer til PS3, ved jeg dog ikke o: Men har intet hørt om det, og trust me.. Har mine kontakter xD

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe lillebror, du skal nok få lov til at snakke.
   Jeg har alligevel ikke forstand på sådan noget hehe.

   Slet
 4. Heh mange tak(:
  Jeg overvejer virkelig også, om vi skal anskaffe os en(:

  SvarSlet
 5. Det er vildt fedt, jeg elsker at spille Tekken imod Brian - også selv om jeg for det meste taber hehe. Men nogle gange her jeg heldet med mig! ;) Vi spiller Tekken på hans xbox :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vidste ikke, man kan få det til xbox, men er heller ikke inden i alt sådan noget(:
   Hehe jeg ville også elske at spille imod Casper, selvom jeg nok for det meste ville tabe.

   Slet