torsdag den 11. oktober 2012

LoppebidI morges taler jeg i tlf med Casper, og jeg opdager, jeg har et "myggestik"
Så opdager jeg, jeg har 2 "mygeestik", og pludselig opdager jeg, jeg har 3 "myggestik."
Og de sad alle på samme ankel. Og de kløede. Og jeg synes, det er underligt, at jeg får 2 myggestik på samme ankel. Kan godt være, nogen af vant til at få mange myggestik, men jeg plejer ikke at få 3 på en gang, og ihvertfald ikke på samme ankel.

Men så fandt jeg ud af, det er loppebid. Jeg havde lagt mærke til, Fox havde kløet sig meget i nat.
Da jeg fandt ud af, det var loppebid tænkte jeg FØJ FØJ FØJ. Jeg har aldrig haft loppebid før, selvom vores dyr har haft lopper, og jeg har haft dyr hele livet.

Jeg har redt Fox igennem med en tættekam flere gange, og jeg fandt en, og der er heldigvis ikke loppeafføring i pelsen, fordi hvis der er det, plejer der at være mange.

Imorgen efter han har været ved dyrelægen, får han og kattene en loppekur, og mens han er ved dyrelægen, gør vi hele lejligheden rent, okay det skulle vi alligevel, men tro mig, nu er jeg mere opsat på at få gjort lejligheden grundtig ren, efter jeg har opdaget disse loppebid.

Ja, man kan jo sige, at et loppebid er lige så "klamt" som et myggestik, og for mig er myggestik ikke klamme. Men ja, alligevel.

Da Nala havde haft killinger, havde vores dyr mange lopper, og endelig slap vi af med dem, hvor vi gjorde ordentlig hovedrent. Alt tøj, dynebetrækker osv blev vasket, gulvpanellerne blev vasket, da lopperne kan gemme sig dernede og vente på at springe på dyrene igen.
Og denne gang går vi så meget hovedrent igen.

Måske overdriver jeg, men jeg vil bare ikke have, mine dyr får så mange lopper som sidst, og vi havde haft ja snart et år uden lopper, så var lige så glad. Men ja sådan er det at have dyr.
Specielt når Nala fanger muse og fugle, da de har lopper og kan overfører det videre til hende.

Har I prøvet at blive bidt af lopper før?
Det mest irriterende er, at det klør så meget.

Kram Heidi:/

2 kommentarer:

  1. Husk at lopperne er blevet immune overfor Frontline - så det er penge ud ad vinduet. Vælg et andet mærke ellers kan I kæmpe en forgæves kamp i en evighed! :/

    http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk

    SvarSlet
  2. Vi bruger heller ikke frontliner, fordi det virker ikke imod lopperne. Har også prøvet loppeshampo, og det virkede en gang, så nu har vi fundet et andet godt mærke(:

    SvarSlet