onsdag den 31. oktober 2012

En afslappet katSimba er kendt for at være en kat, der er ligeglad med mange ting.
Man kan holde ham i armene, som var han en lille baby.
Mange har sagt, de gerne ville have en kat som Sima.
Da han var blevet opereret i øjet første gang, da han skulle have stingene ud, brugte de ikke noget beroligende, da han var ligeglad med, de sad og pillede dem ud. Han var bare glad for, han blev nusset af hele 3 personer.
Han elsker at ligge og sove på ryggen, og for tiden er håndvasken i badeværelset det store hit.

 
Sådan lå Simba og sov forleden dag.
En meget afslappet kat det er han ihvertfald.
 
Kram Heidi(:

5 kommentarer:

 1. Haha, han ser meget afslappet ud med benene sådan tilbage ;)

  Kram Kristine

  SvarSlet
 2. Ja, det synes jeg nemlig også(:

  SvarSlet
 3. Årh, jeg savner at have sådan en klaskedukke i hænderne. (Hvor har han en smuk farve!). Sådan var vores Vipsepige. Både Cleo og Samsara er for nervøse til, man bare kan løfte dem og nusse ('ALARM ALARM - hvorfor bli'r jeg løftet?! Skal der ske noget væmmeligt?'). De skal komme af sig selv. Myrledyret gider slet ikke kæl! Og så er der Sipzappen, som man ikke KAN løfte - hun er simpelthen for stor. ;)

  Med alle vores katte, har vi nuppet stingene selv - har bedre tag på dyrene end dyrlægen. c",) Med Vips og Sipzap gik det som en leg. Myrle var lettere aggressiv, men overgav sig til sidst (billedebevis: http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk/2011/12/betndte-bylder-og-brnebalstninger.html - psykomis in action! ;)). Samsara er jeg spændt på. Hun bliver jo SÅ panisk, hvis man løfter hende, uden hun selv indbyder til det, så jeg er spændt på, om jeg kan tage dem, eller om dyrlægen i grunden vil være mindre stressfuldt for hende. Nu varer det jo ikke længe - så får vi se. :)

  http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Nala vil bestemt heller ikke holdes, men hvis du går hen til hende for at snakke med hende, er hun det største kælehoved.
   Hun kan også finde på selv at hoppe op for at snakke, men det at hun bliver taget op for at blive båret, er hun ikke meget for.

   Når vores dyr har været opereret har det været sting, der er gået væk af sig selv, og det var det også anden gang ved Simbas øje, så det er kun den ene gang, vi fik besked på at komme for at få dem fjernet.

   Slet
  2. Og hun ser bestemt ikke særlig glad ud for at skulle have tjekket hendes sting.

   Slet