mandag den 8. oktober 2012

Jeg gjorde det!Det gik godt med at lave bøfferne igår(:
Og hvor er jeg dog stolt af mig selv.

Noget af det jeg havde frygtet mest, var at bøfferne blev brændt på, og så alle de bakterier.
Jeg har noget med bakterier, som nogen af jer ved.
Og da det både var kød og æg, jeg skulle røre ved, var jeg bange for, jeg gik i panik.
Kender mig selv, når bare Casper skal røre ved æg, hvor jeg fortæller ham, han skal vaske hænder med det samme, og ikke må røre ved det og det osv. Og hvor mange gange jeg smider et viskestykke til vask.

Igår brugte jeg plastikhandsker. ( Ja, det lyder underligt) Men så er jeg fri for, der sætter sig bakterier på mine hænder, og så jeg fri for at skulle vaske dem hele tiden, så skifter jeg bare handskerne.
Og det gik faktisk godt. Gik ikke sådan rigtig i panik pga. bakterier.
Og bøfferne brændte ikke på(:

Og da jeg ikke er vant til at stege noget, havde jeg jo heller ikke tænkt på, der skulle salt og peber på, og det kunne man godt smage, og der skulle ikke have haft været så meget mælk i bøffarsen. Men det er sådan nogle små ting, jeg husker til næste gang, fordi der bliver helt sikkert en næste gang.

Jeg er så stolt af mig selv. Først og fremmest fordi jeg har bevist over for mig selv, jeg godt kan, når jeg vil, og at jeg har bevist overfor Casper, at jeg godt kan lave en bøf, når jeg bare vil.

Og 1000 tak for jeres kommentarer til mit tidligere indlæg, hvor jeg fortæller, jeg skal lave bøffer for første gang(:

Kram Heidi(:

2 kommentarer:

 1. Jeg syntes det er fedt du bruger plastik handsker:o) Jeg hader også at røre ved kød, men det ikke så meget bakterierne det er mere fordi jeg bare syntes det er klamt:) Så faktisk en skide god ide med handskerne! Jeg kan nærmest heller ikke stege en bøf, men har lært en go fingerregl af min mor, når man presser på bøffen, og der kommer "væske" op, så betyder det den er færdig, og den holder stik hvergang herhjemme :)

  -Bettina

  lifeloveandlooks.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hehe, ej hvor dejligt du synes, det er fedt, jeg bruger plastikhandsker(: Havde ikke regnet med sådan en positiv reaktion. Nogle vil nok synes, det er ret så underligt.
  Ja, det er heller ikke så specielt lækkert at røre ved kødet, men tankerne på bakterier, gør jeg faktisk slet ikke tænker over, det ikke er lækkert at røre ved.

  Den regel har jeg faktisk hørt før, men havde glemt den, men den vil jeg helt sikkert have i tankerne næste gang(: Tak for rådet(:

  SvarSlet