tirsdag den 26. juni 2018

Serier, som jeg ikke kan anbefale


Jeg anbefaler "ofte" film og serier, som jeg synes, der er gode.
Men nu vil jeg nævne nogen serier, som jeg ikke brød mig om.

Her på bloggen har jeg en fane, der hedder "Serier jeg har set".
Og det er fra den, som jeg tager udgangspunkt i med hvilke serier, som jeg ikke kan anbefale.
Men vi er alle forskellige, så det kan godt være, at jeg synes, at en serie er dårlig, hvor I synes, at den er rigtig god. Men det her er bare, hvad jeg mener.

Happy Town:

Den var lidt mystisk. Ikke lige min kop te. Men der var oprigtig 8 afsnit, men de sidste to kunne kun ses på en udenlandsk hjemmeside, så jeg fik kun set de 6 afsnit, så jeg manglede ligesom slutningen. Så det er for dårligt, synes jeg. Det er en overnaturlig serie. Og den var egentlig okay, men synes bare, at det var ret dårligt, at jeg kun kunne se de 6 afsnit.

Penny Dreadful:

Det er en overnaturlig serie. Og jeg synes, at den bliver kørt længere og længere ud. Dr. Frankenstein og Dracula osv. er med i denne serie, og de prøver at bekæmpe mørke kræfter. Men den kører bare alt for langt ud. Hende, der er hovedpersonen, hun bliver vidst besat af en ånd på flere tidspunkter. Og det handler på et tidspunkt om, at de leder efter en pige, men jeg fattede aldrig, om hun var død eller ej, fordi serien springer meget i den virkelige verden og til en underverden.

The Following:

Denne serie starter rigtig godt, og første sæson er rigtig god, men derefter bliver den også bare kørt længere og længere ud. Den er ikke overnaturlig. Det handler om en FBI agent. Og han jagter i alle sæsoner den samme seriemorder. Man tror, at han er død, altså seriemorderen, men det er han ikke. Han begynder at drive en sekt, og det handler mere og mere om den sekt, og hvad de prøver at opnå, samtidig med at FBI prøver at fange seriemorderen. Den bliver bare for kedelig til sidst, desværre.

Lige nu kan jeg ikke komme på flere serier.

Hvis I har set nogen af disse serier, så må I gerne fortælle, hvad I synes om dem(:

Kram Heidi(: 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar