onsdag den 27. juni 2018

Flotte kradsetræer


Jeg synes, at det er vigtigt, at når man har kat, at man også har et kradsetræ til ens kat.
Det er vigtigt, at ens kat har noget at kradse kløerne i. Så kan man netop lære sin kat, at det er kradsetræet, at det skal kradse på og ikke møblerne.

Hos TecTake.dk har de mange flotte kradsetræer De har både store og små kradsetræer. Så hvis man har meget plads, så er der kradsetræer med både trapper, hængekøje og huler osv. Og så har de mindre kradsetræer, hvor der er en hule, to platformer og en legemus, der hænger og dingler.

Man kan få deres kradsetræer i forskellige farver. Jeg kan godt lide, at de har så stort et udvalg af farver. Man kan dermed finde den farve, der passer ind i ens indretning. Og de har også nogen med poter på. Det ser virkelig også sødt ud.

Charlie har også et kradsetræ. Og det har hjulpet på, at hun ikke kradser så meget i møblerne. Hun ligger også meget og sover på/i sit kradsetræ. Der er en hule i hendes kradsetræ, og den sover hun meget i, men hun sover også meget på den øverste platform.

Katte kan godt lide at ligge højt, så de har overblik over rummet. Så hvis man har plads til et kradsetræ med en hule eller platform, så kan jeg anbefale det. Charlie sover i hvert fald meget på/i sit kradsetræ.

Har jeres kat et kradsetræ(:?

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar