fredag den 29. juni 2018

Permanent makeup


Jeg har egentlig aldrig rigtig overvejet at få permanent makeup. Eller jeg har overvejet det med at få farvet øjenvipper ved frisøren. Det har min mor fået gjort mange gange, og hun har været glad og tilfreds med resultatet. Det har jeg overvejet.

Jeg har ikke overvejet at få tatoveret øjenbryn, da jeg er så pivet, og jeg ved hvor ondt, at det gjorde, da jeg fik mine rigtige tattoos. Så det vil jeg ikke turde. Jeg ville ende med kun at gå rundt med det ene øjenbryn tatoveret.

Hvis du er selvstændig og har din egen klinik, hvor du laver permanent makeup så synes jeg, at du skal kigge forbi Kallistos Equipment. De forhandler ting til at lave permanent makeup med.
De har både farver, instrumenter, nåle, små prøvekrukker, brynbørster, makeup kuffert, så man har det hele samlet et sted og træningsmåtter osv.
De har også mundbind, som man bruger, når man sidder og laver permanent makeup på andre.

Før at man må lave permanent makeup på andre, så skal man igennem et grundigt kursusforløb. Kursusforløbet kan du læse meget mere om inde på hjemmesiden.

De har nogen kits med forskellige produkter. De har et kit, som man skal bruge til, når man er på kursus. Men de har også et kit til, når man er færdig på kursuset.

Det kan også være, at din klinik bare mangler at få fyldt op på nogen af tingene som farver eller andet tilbehør(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar