tirsdag den 26. juni 2018

Noget, som jeg gerne vil have på et tidspunkt


Noget, som jeg godt kunne tænke mig på et tidspunkt, det er et drivhus.
Jeg har en køkkenhave ved Brian, og jeg er vild med den. Jeg er vild med at gå og pusle om den, og jeg elsker, at når man kan se, at ens arbejde giver gevinst. Men jeg er kommet sent i gang med min køkkenhave i år, fordi at foråret kom så sent, og at vi havde sne et godt stykke ind i året.

Der kunne jeg godt have brugt et drivhus. Så kunne man starte tidligt med at plante tomater, og man kan have kartoffelspande inde i drivhuset, og når vejret så blev godt, så kunne man tage kartoffelspandene udenfor.

Hos TecTake har de et stort udvalg af drivhuse
De har helt almindelige drivhuse, og så har også drivhuse, der kan stå op af en mur. De drivhuse er knapt så store, men hvis man ikke har plads i haven, eller man har en lille have, så er der stadigvæk mulighed for at få et drivhus. De har også et lille drivhus, som man kan have på en terrasse.
Derudover har de også noget, der hedder et foliedrivhus. Det er lidt som et telt, men det fungerer som et drivhus.

De har virkelig et stort udvalg af forskellige drivhuse. Og selvom at man ikke har den store plads, så kan man stadigvæk godt have et lille drivhus.

Hvis jeg havde et drivhus, så ville jeg starte tidligt med at dyrke tomater og kartofler. Men jeg ville også prøve at dyrke meloner, vindruer og squash.

Har I et drivhus(:?

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar