fredag den 29. juni 2018

Hvis du ikke er til varme men til kulde


Hvis du er en af de mennesker, der ikke er helt vild med varme, så kan det være, at en skiferie mere er dig end en sommerferie sydpå.

Jeg er personligt ikke til de alt for varme lande. Jeg har aldrig været på skiferie, men det er noget, som jeg gerne vil prøve.

Hos DFDS har de billige skiferier til Norge

Man kan tage sin bil med ombord Oslobåden, og så når man ankommer til Oslo, så kan man køre derhen, hvor man nu skal på skiferie.

Inde på DFDS' hjemmeside har de en pakke, hvor man får 2 overnatninger på Oslobåden. 1 nat til Oslo og 1 nat tilbage til København. Derudover får man 1 overnatning på Scandic Holmenkollen Park Hotel inklusiv morgenmadsbuffet på hotellet. Man kan så tilkøbe ekstra nætter på hotellet.

Inde på deres hjemmeside kan du læse nogen facts omkring skiområdet. Og derudover kan du selvfølgelig læse en masse om Oslobåden.

Min veninde har været på Oslobåden flere gange. Og hun har kun gode ting at sige om det. Hun blev godt nok søsyg den ene gang, men det er jo ikke Oslobådens skyld, men selvom hun blev søsyg, så har hun kun talt godt om Oslobåden og om deres faciliteter.

Skisæsonen slutter midt i april, så man kan ikke komme på skiferie lige nu, men det kan I også læse om derinde(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar