fredag den 19. juli 2013

Noget jeg er gået glip af


Da vi var i sommerhus, der var der ikke internet, så vi kunne ikke se Viaplay eller Netflix.
Så jeg og Casper så alle 3 film af Ringenes Herre.

Casper havde set dem før, men det var første gang, jeg så dem.
Jeg har altid troet, de var kedelige og ikke var noget for mig.
Men i år så jeg filmen Hobitten, som jeg synes var rigtig god, så fik jeg lyst til at se Ringenes Herre.Hold da kæft, hvor er de bare gode. Jeg har virkelig været gået glip af noget.
Da vi var nået til sidste film, var jeg lidt øv over, det snart var slut, fordi jeg kunne godt lide hele fortællingen, det overnaturlige osv.
Men så er det godt, at der kommer en Hobitten 2.

Jeg har egentlig altid været vild med Harry Potter filmene, og det er også noget med der overnaturlige osv. Men jeg har altid syntes, at Ringenes Herre filmene lignede krigsfilm og så kedelige ud. Normalt gider jeg ikke se film, hvor folk slås, men i denne her var det spændende, men det handlede også mere om bare at slås. Hele historien var jeg vild med(:

Kram Heidi(:

8 kommentarer:

 1. Er du ikke sød at sige det til Camilla også? Jeg kan ikke lokke hende til at se hverken Ringenes Herre, eller Hobitten hehe ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe næsten gang jeg er sammen med hende, skal jeg nok fortælle hende, hvor gode de er(: Så må vi håbe, hun vil se dem(:

   Slet
 2. Jeg har læst alle 3 af Ringenes Herre, men jeg har kun set den første film. Jeg synes, filmen er flot lavet og jeg skal også have set de to andre. Men bøgerne er lidt kedeligt skrevet - handlingen og historien er god nok, men måden den er skrevet på, gør den rigtig tung at komme igennem, synes jeg personligt. :)

  - http://mainia.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ringenes Herre og Harry Potter er faktisk ikke min genre i læsning, så jeg tror ikke, det ville være noget for mig at læse dem, men til gengæld er jeg vild med filmene(:
   Kender godt det med, at en forfatter skriver på en kedelig måde:/

   Slet
 3. Jeg har også fået set alle 3 i denne her uge!

  SvarSlet
 4. Mig og mine to veninder havde et "Der Herr Der Ringe" marathon :D Så vi så alle Ringenes Herre filmene en aften! Jeg faldt dog i søvn flere gange.. Hehe men de er altså også virkelig laaaaaange ;))

  Men jeg må indrømme at bagefter er jeg blevet KÆMPE fan :)

  Knus<3
  http://resofikka.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes ikke, de virkede så lange, fordi jeg så dem igennem flere dage, men ja de kan også virke virkelig lange, når man ser dem lige efter hinanden(:

   Slet