fredag den 5. juli 2013

En sjov og sød pige.

Heidi er stadigvæk på ferie, så jeg er gæsteblogger på hendes blog, men hun kommer hjem i morgen.


På nogle punkter minder Heidi meget om vores mor. Heidi er meget ærlig og direkte, men når hun er det, så siger hun tingene på en meget sjov måde, så jeg kan aldrig helt lade være med at grine, selv nogle gange når hun sidder og siger noget alvorligt hvis hun er lidt halv sur eller sådan.
Heidi er på mange måder det stik modsatte af mig, hun elsker at bage, hun er et STORT dyre-menneske, hun (i mine øjne) er meget huslig, hun er meget nede på jorden, men på andre punkter minder vi utrolig meget om hinanden. Jeg ved at der altid er en person der forstår mig uanset hvilken situastioner det er jeg havner i, og det er Heidi. Vi føler mange ting på samme måde, hvor andre slet ikke forstår hvorfor vi tænker sådan, føler eller siger sådan, men der forstår vi altid hinanden. Da min x og jeg gik fra hinanden, skrev jeg en aften til Heidi at jeg var ked af det, og hun sagde at jeg bare kunne ringe hvis det var, og det var så dejligt bare at snakke med hende, og hvis jeg havde brug for at græde, så kunne jeg bare gøre det, imens der var stilhed i telefonen, men det var det jeg havde brug for, at der var en der bare lyttede eller lod mig græde. I sådan nogle situastioner er hun også god til at få mig til at tænke på nogle andre ting, fordi så begynder hun at snakke om sine egne problemer eller hun siger et eller andet sjovt, og så bliver jeg i et lidt bedre humør. Heidi har altid været der for mig, især da jeg var rigtig syg. Som min ven siger; det virker til at hun virkelig har været der for dig (dengang jeg var rigtig syg) og hun var der netop for mig, jeg kunne snakke med hende i telefonen, sidde inde på hendes værelse, se julekaldender med hende. Heidi og Casper har især været der for mig, dengang jeg startede med at flytte for mig selv, og især Heidi har været en stor hjælp og bare at vide at hun er der for mig, det betyder en hel del. Mig og Heidi kan sagtens sige til hinanden hvis vi syntes den ene er lidt skør, men vi siger det altid med et grin i stemmen, fordi vi begge kan være skøre, mærkelige men også åben over for nye mennesker. 

Jeg har mange gange misundt Heidi. Især dengang vi var teenagere, der var alle drenge bare altid vilde med hende, også dem jeg ville have, men de ville altid have Heidi i stedet for mig. Heidi er bare typen der går ind i folks hjerter, måske fordi hun er meget åben som person, og hvis man altid vil have en samtale i gang med hende, så skal man bare begynde at snakke om dyr, fordi så står hendes mund ikke stille. Jeg er i hvert fald stolt over at hun er min tvilling søster.

Skrevet af Kamilla fra bloggen kærlighed, shopping og tøseting.

2 kommentarer:

  1. Ååååh det lyder til at I har et stærkt bånd!<3 Jeg har virkelig lært meget om Den Dyreglade Pige nu :o))

    resofikka.blogspot.dk

    SvarSlet
  2. Vi har virkelig også et stærkt bånd sammen.
    Er dejligt at høre, du har lært mere om mig ud fra min søsters indlæg(:

    SvarSlet