onsdag den 22. maj 2013

Tøj jeg synes er mindre kønt


Jeg har før lavet indlæg med tasker, sko og tøj jeg godt kan lide, men i dette indlæg fortæller jeg, hvilket tøj jeg ikke kunne finde på at gå med, og hvorfor jeg ikke kunne finde på det.

Det er ikke for at kritiser andre, som går med det, eller hjemmesiderne.
Jeg elsker personligt selv sådan nogle indlæg, fordi vi ser så mange indlæg med, hvad folk godt kan lide, men det er også sjovt at se, hvad folk ikke kunne finde på at gå i.

 
Jeg ville aldrig tage et par leggins på, som har sådan en farve. Jeg er sikker på, nogen vil kunne stile det rigtig fint, men det er for voldsomt for mig med de farver.
 
 
Nu har jeg ikke kroppen til at have sådan en på.
Men hvis jeg havde, ville jeg ikke gå med den.
Jeg er først og fremmest forvirret.
Er det en, man skal have på, uden en trøje over? Fordi om jeg så var vildt tynd, kunne jeg ikke finde på at gå rundt og vise mave.
Eller er det til under en trøje? Fordi så kan man ikke se nitterne.
Nogen vil måske tage den på med en åben skjorte, men hvis jeg var tynd, ville jeg ikke gå rundt og vise mave så meget der som 22 årige.
 
Disse 2 ting er fundet på Gina Tricots hjemmeside.
 

 
Normalt kan jeg godt lide Jeffrey Campbell sko, men disse her kan jeg ikke lide.
Jeg synes slet ikke, at det ligner en sko. Og jeg ville være bange for at vælte bagover hele tiden, pga. der ligesom mangler en hæl. ( Ja, jeg er virkelig dårlig til at gå i sko der er højhælede/høje.)
 
 
Det der gør, at jeg ikke kan lide denne sko, er hælen.
Jeg ved ikke hvad, den ligner.
Men hvis det havde været en normal hæl og i samme farve som resten af skoen, ville jeg synes, det var en rigtig flot sko.
 
Disse 2 ting er fundet på smartgirl.dk
 
Er der bare nogen ting, I slet ikke kan se jer selv i(:?
 
Kram Heidi(:
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Kan virkelig godt lide de der leggins, men er også en pige der ELSKER farver og det klæder mig rigtig godt. Men ved resten af tingene kan jeg virkelig godt følge dig. Har heller aldrig kunne lide de der nye jeffery campell sko... Tør ikke tage dem på ;-) Og de andre..... Er det seriøst eller en sko der er fremstillet for sjov.. Måske en kvindelig klovn ville kunne bruge dem :-D Og toppen syntes jeg også er lige en tand for afslørende. Så kan sagtens følge din tankegang!

  Syntes det var et fedt og anderledes opslag. Ikke noget man så tit ser - Jeg er helt klart inspireret og måske stjæler jeg din idé en dag (selvfølgelig skal du nok få lidt gratis reklame for det) hihi :-D

  Mange knus!
  http://thisissomefreakyshit.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ser virkelig også godt ud til nogen med sådan nogle farvede leggins(:

   Ja, jeg kan heller ikke lige forstå ideen med de sko, med den underlige hæl.

   Du må heller end gerne stjæle min ide(:

   Slet
 2. Fedt indlæg. :D

  Dog er jeg vild med Jeffrey campell skoene. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak(:
   Hehe, kan os godt forstille mig, det var nogen, du kunne lide(:

   Slet