torsdag den 30. maj 2013

Støt med et klik


Som nogen af jer nok ville kunne regne ud, har jeg liket nogle facebooksider med dyr.
Det er enten nogen, der støtter dyr, som har brug for hjælp, eller som sælger produkter til dyr.

Og dem vil jeg lige dele med jer(:
Kunne jo være, nogen af jer fandt de sider interessante(:

Dreamies De sælger de godbider, der (sjovt nok) hedder Dreamies. De fås i forskellige smag. De kan bla. købes i Føtex. Vores katte er vilde med dem. De har bla. lige fået nogle nye varianter. De har bla. en konkurrence derinde lige nu.

Heartbreakers er et relativt nyt mærke indenfor mad til hunde og katte. Deres princip går ud på, man køber poser, som er delt i portioner. En pose svarer til det, en hund ca spiser om dagen. Nogen gange spiser de kun en halv. Man kan så købe en kasse med 7 poser ( mad til syv dage, hvis ens hund spiser en hel pose.)
Vi hørte første gang om dem på Vild Med Dyr messen.

AltTilHundOgKat de sælger legetøj og mad til dyr. De har ofte konkurrencer på deres side.
Dem så vi også på Vild Med Dyr messen. Jeg havde dog hørt om dem før(:

Dyrekassen Danmark Jeg kan rigtig godt lide, at de på deres facebookside opdater omkring, hvis der er et fund af en parasit ( fx tarmparasitten.) Så advarer de mod dem, og hvilket område den er fundet i. De har også nogle gange konkurrencer, hvor man skal sende billedere ind(:

Maxi Zoo Dem har jeg handlet en del ved. ( I deres fysiske butik.)
De har bla. sådan at man ca. en gang om ugen kan chatte med en ekspert indenfor fx hunde, ernæring osv. Og så kan man stille spørgsmål, hvis der er noget, man gerne vil vide. De har også noget, der hedder Ugens Fredags Fnis. Hvor man sender billedere ind på deres side, og de kårer så et billede, de synes er godt, som Fredags Fnis.

Petworld Dem har jeg også handlet en del ved i deres fysiske butik. De har også konkurrencer derinde engang imellem. Når de skal kåre Danmarks sødeste kæledyr, så lægger de billedere op af de forskellige vindere fra de forskellige byer.

Best Friend De kommer med opslag omkring nye produkter, hvor de kan købes. Så har de noget, der hedder Fanbillede, hvor det er et billede, som en fan har sendt ind på deres side. Der har Simba været med som Dagens fanbillede. Dengang postede de et billede hver dag, men det er kun et par gange om ugen, de gør det nu. Hvis I for resten kigger på deres coverbillede på deres side, så kan I se, at der er et billede af Fox og Nala(: De har ofte konkurrencer.

Oliver's Petfood De sælger mad til hunde og katte. Men de støtter også fx gadehunde og sådan. Til jul samler de ind til sådan nogle hjælpeorganisationer. Og det er mad, de sender til de organisationer. Og så kan man selv donere noget, hvor man køber det, men så får en organisation det. Og så kan man vælge hvilken, man vil støtte. Jeg synes, det er så flot, at de gør det hvert år til jul(:

Det er disse sider, jeg bruger ofte. Jeg elsker at få nyheder at vide omkring nye produkter, hvor de kan købes, eller fx hvis der er noget, man skal passe på imod som tarmparasitter.

Kram Heidi(:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar