onsdag den 12. december 2012

En anderledes slags konfekt



Jeg og Casper ( eller det var egentlig Casper) fandt på en ny slags konfekt.

Man skal bruge en pose Belsø Müsli ( vi brugte den med chokoladestykker i)
og så skal man smelte noget chokolade, og så ligesom man gør med kornflakes, skal man putte müslien ned i det smeltede chokolade, og så skal man bruge en ske til at tage nogle bunker med müsli op og ligge det på en bageplade. Man kan også ligge dem i muffinsforme.

 
Jeg må indrømme, jeg var skeptisk med, hvordan det ville smage, men hold da op, det smager faktisk rigtig godt(:
Jeg er ikke til kornflakes med smeltet chokolade. Men det her, mums.
Jeg tror også, det vil smage godt, hvis man bruger noget af det müsli.
Fx noget med tranebær i.
 
 
 
Det er en kaloriebombe, men okay er det meste konfekt ikke det?
Jeg synes også, det er noget, man kun kan spise 1 af af gangen, ellers bliver det for megt.
Men det gør nu heller ikke noget.
Så kan man tage sådan en engang imellem(:


Kram Heidi(:

2 kommentarer:

  1. Mmmhm, hvor ser det lækkert ud! Kunne jeg sagtens finde på at lave :-D
    - Kig evt. forbi min blog, hvis du får lyst.

    Knus
    http://lifeseenfromtwoeyes.blogspot.dk/

    SvarSlet