mandag den 26. februar 2018

String


Jeg kan godt lide indretning. Jeg kan godt lide, at man kan sætte sit eget præg på ens hjem, så det måde bliver flot men også personligt.

Jeg kan rigtig godt lide de flotte String reoler
Hos Designfund.dk har de nogen flotte String reoler, og jeg kan godt lide, at man kan få inspiration ud fra billederne med, hvad man kan gøre med sådan en reol.
Jeg elsker nemlig at få inspiration til en ny indretning og at få nye ideer, og jeg får en masse nye ideer, når jeg ser på deres billeder.

String er ikke et nyt mærke. Det er faktisk fra 1949. Men nu har String taget Europa med storm. Folk er vilde med deres reoler, fordi de netop er enkle i designet. De passer ind i de flestes indretning. Fordi de er så enkle, så er der rig mulighed for at personliggøre dem i ens indretning. Man kan fx få inspiration fra deres billeder.

Man kan bruge en reol til mange ting. Det kan være til samleobjekter, billeder, blomster, vaser, lys og bøger samt meget andet.
Jeg bruger ofte en reol til billeder og lys, men også til film eller bøger.

Lige nu har Designfund.dk tilbud på deres String reoler. Så hvis du står og mangler en flot reol, så synes jeg, at du skal kigge forbi Designfund.dk
De har også rigtig mange andre flotte ting. De fører mange kendte mærker som By Nord, Eva Solo og Kähler.

Deres hjemmeside er i hvert fald et besøg værd uanset, hvad man er på udkig efter(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar