tirsdag den 27. februar 2018

Nogen flotte rødvinsglas


Jeg er jo ikke særlig meget til alkohol, og jeg har aldrig været særlig meget til vin.
Men jeg og Brian har fundet en rigtig god rødvin, som nok mere minder om en dessertvin, da den er meget sød. Vi stiller den på køl, da den smager rigtig godt, når den er kold.
Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle kunne drikke vin og specielt ikke rødvin, men den rødvin er jeg vild med. Hvad den hedder, det kan jeg ikke lige huske.

Hos Designfund.dk har de nogen rigtig fine rødvinsglas fra Frederik Bagger. De har nogen i størrelse XL rødvinsglas, og de er rigtig fine. Jeg kan godt lide, når et rødvinsglas er stort. Det er mere, fordi det ser fedt ud med et stort glas. Ikke, fordi der så kan være mere i glasset. Jeg er ikke en, der kan drikke flere glas rødvin på en aften. Jeg kan godt nyde et enkelt lille glas rødvin. Men jeg kan bare godt lide, når glasset er stort. Det giver ingen mening, da jeg jo ikke vil fylde det helt op. Men jeg synes bare, at det ser godt ud med et stort glas.

Men hos Designfund.dk har de et stort udvalg af Frederik Bagger glas
Og der er rigtig mange af de Frederik Bagger glas, som jeg godt kan lide.

De har også nogen, der hedder Chrispy Highball glas, og de er også rigtig pæne.
De har også champagneglas og hvidvinsglas osv.

Jeg kan klart anbefale jer at kigge forbi deres fine glas. Jeg er i hvert fald vild med flere af deres glas fra det mærke(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar