mandag den 26. februar 2018

Flotte retro lamper


Jeg kan generelt godt lide retro ting. Jeg er vokset op med at gå på loppemarkeder og kræmmermarkeder. Jeg elsker at se programmer med auktionshuse, auktioner og bare generelt programmer om retro og antikke ting.

Jeg kan virkelig godt lide retro lamper. Hos Lauritz.com har de mange flotte retro loftslamper

De har generelt et stort udvalg af retro lamper. Men kan specielt godt lide deres fine loftslamper. De har blandt andet nogen fine Poul Henningsen loftslamper. Men jeg kan generelt godt lide lamper fra Poul Henningsen. Jeg kan godt lide designet på hans lamper.

Det er ikke kun lamper, som Lauritz.com sælger. De sælger ting indenfor næsten alle kategorier. De sælger møbler, legetøj, smykker, tøj, billeder og vaser. Men de sælger også ting indenfor kategorien Hobby og samleobjekter. Og hvor har de mange flotte og spændende ting under den kategori. Det er fx gammelt legetøj. De har blandt andet nogen flotte figurer fra Arne Jacobsen.

Men hvis du også rigtig godt kan lide lamper, så kan jeg klart anbefale dig at kigge forbi deres store udvalg af lamper. Jeg er allerede blevet vild med et par af deres loftslamper. Specielt nogen fra Poul Henningsen.
Men hvis du selv står med nogen retro lamper, som du gerne vil sælge, så kan du få lavet en vurdering af dine lamper. Det kan du blandt andet læse om inde på hjemmesiden med, hvordan man kan få ens ting vurderet(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar