tirsdag den 27. februar 2018

Familiehotel i København


Hvis I, som familie står og skal til København, så kan I vælge at overnatte hos Charlottehaven. De har et lækkert familiehotel i København

Det er lejligheder, der er fuldt møblerede. På hotellet har de nogen lækre faciliteter. Der er fx fitness. Størstedelen af deres cardio-udstyr har tv-skærme, hvor man kan vælge imellem 30 kanaler.
De har også en pool, hvor man kan deltage i holdtræning i vandet. Eller man kan vælge bare at svømme for sig selv. Derudover er der også en sauna, og flere gange om ugen tilbyder de også saunagus.

Der er også en cafe på hotellet. Her kan man vælge at nyde dagens første måltid der, en let frokost eller dagens sidste måltid.
De har et stort udvalg af juicer, smoothies og shakes.

Der er rigtig mange ting at opleve i København. Og jeg vil rigtig gerne til København på et tidspunkt, da der er rigtig mange ting, som jeg gerne vil se over på Sjælland. Jeg vil gerne se Den Blå Planet, Dyrehaven og Københavns Zoo osv.

Så hvis I skal på en lille forlænget weekend, eller I gerne vil holde en sommerferie i København, så er Charlottehaven en oplagt mulighed at bruge. Deres hotel tilbyder nemlig rigtig mange ting.

Men I kan læse meget mere om Charlottehaven inde på deres hjemmeside(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar