mandag den 26. februar 2018

Jeg elsker at bage


Jeg elsker virkelig at bage, og efter at jeg er begyndt at komme sammen med Brian, så er jeg begyndt at bage rigtig meget igen.
Jeg kan godt lide at bruge bageredskaber, der gør bagningen lettere.
Det kan fx være muffinsforme i silikone
Muffinsforme i silikone, eller bare generelt forme i silikone, de er nemme at bruge, og det er nemt ens muffins ud fra formene. Hvis man har været uheldig og har brændt en kage på, så kan det være svært at få noget af kagen ud fra formen, da det har brændt sig fast, men hvis man bruger en silikoneform, så undgår man at der sidder brændte kagerester fast.

Muffins silikoneforme er gode til, hvis man vil lave en cupcake, hvor man ikke ønsker, at den være i en form. Man kan nemt tage dem ud af formene, og så kan man dekorere dem fint med fx frosting.

Man kan lige så godt gøre bagningen nemmere for en selv, så derfor er jeg fortaler for gode bageredskaber.

Hos Silcofa kan I læse meget mere om bagemåtter og forme i silikone. I kan læse om, hvordan man kender forskel på forme i plastik og forme i silikone. Derudover kan man læse om hvilke fordele, der er ved at bruge bageprodukter i silikone.

I dag skal jeg faktisk bage. Jeg skal ikke bage kager, men jeg skal bage en form for grovflutes, hvor der er gulerødder i. De er rigtig gode, når man skal have suppe. Så dem skal jeg bage en del af her senere i dag(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar