onsdag den 28. februar 2018

Hvis du er vild med sne


Hvis du ikke kan få nok af sne, og du godt kan lide at opholde dig udenfor, så kan det være, at en skiferie er noget for dig. Jeg har aldrig selv været på skiferie, men det er noget, som jeg godt kunne tænke mig at prøve. Jeg ved ikke helt, om jeg vil turde at køre ned af en bakke på ski, men jeg vil gerne prøve det.

Der er flere forskellige lande, som man kan tage på skiferie i. Man kan tage på skiferie i Norge, men man kan også tage på skiferie i Sverige
Man kan fx vælge at tage Oslofærgen til Oslo, hvor man så har sin bil med ombord. Når man ankommer til Oslo, så kan man køre videre til et af de mange skisteder, som Sverige har.

Når man skal hjem fra skiferien, så er man sikkert godt øm i kroppen, men så kan man slappe af ombord på Oslofærgen. De har fx et område med pool og jacuzzi. Man kan også vælge at få en ansigtsbehandling eller hovedbundsmassage. De har 3 pools, jacuzzi og en sauna. De har også en udendørs pool.

Man kan også vælge at hygge sig på deres Baresso, hvor man kan få sig en kop varm kakao.
De har flere forskellige restauranter, så der er mange valgmuligheder til aftensmad.

De har forskelligt slags underholdning til børnene. Der er fx Piratklubben, skattejagt og aftenklub samt meget andet. Der er lidt for de forskellige aldersgrupper. Så der er også en masse ting for børnene at lave ombord.

Har I nogensinde været på skiferie(:?

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar