tirsdag den 14. januar 2014

Så er jeg i gang


Jeg er så småt begyndt at starte på nogen af mine fag på fjernundervisning.
Jeg skal aflevere en mundtlig præsentation af mig selv på torsdag, hvor jeg skal tale i telefon med min lærer. Sådan kan en mundtlig aflevering foregå.
Den præsentation har jeg lavet, men jeg vil kigge den igennem igen, inden jeg skal tale med min lærer for at se, om jeg lige vil tilføje noget.

Jeg har en aflevering for til på søndag i religion. Der er en del, der skal læses og så skal man svare på spørgsmål om teksterne. Men de svar skal ikke afleveres, det er bare, så man bedre forstår teksterne.
Afleveringen er, at man skal analyser en tekst. Jeg mangler at læse en tekst samt lige svare på de sidste spørgsmål, og så mangler jeg selve afleveringen.

Jeg regner med, at jeg får læst den sidste tekst senere i dag, da der ikke er særlige mange sider, der skal læses. Måske får jeg besvaret nogen af spørgsmålene.

I dag burde jeg også få min arbejdsplan for Dansk. Og så også for Engelsk, så jeg kan se, hvad jeg skal lave resten af ugen(:

Det er rart at være i gang igen. Og det er rart at sidde herhjemme og lave tingene. At jeg selv kan styre med, hvornår på dagen, jeg vil læse, hvorhenne i lejligheden jeg vil gøre det osv.

Kram Heidi(:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar