tirsdag den 28. maj 2019

Lad din elbil op derhjemme


Når man har en elbil, så er det en rigtig god ide med en oplader til ens elbil derhjemme
Når man kommer hjem fra ens arbejde, så er det praktisk, at man kan sætte ens bil til opladning. Så kan den stå i laderen indtil, når man skal bruge den igen.

Hos E.ON kan man enten købe et abonnement, hvor man betaler et månedligt beløb, hvor man kan lade ubegrænset derhjemme og ude ved E.ONs ladenetværk.
Hvis man kører meget, så kan sådan et abonnement godt betale sig. Man kan ende med at spare mange penge i kørsel ved at have sådan et abonnement.

Brian fik installeret en lader herhjemme, da han fik sin elbil. Han har et månedlig abonnement, hvor han betaler et fast beløb hver måned. Han brugte en del benzin penge førhen. Med et abonnement sparer han nu 1200kr. i forhold til, da han havde en bil, der kørte på benzin.
Det er mange penge at spare hver måned.

Brians elbil er så fed. Og jeg kan virkelig anbefale folk at købe en elbil.
Der findes mange forskellige bilmærker, der laver elbiler. Flere og flere mærker er begyndt at komme med på bølgen af elbiler.

Inde på E.ONs hjemmeside kan I læse mere om deres forskellige abonnementer. I kan samtidig se hvorhenne i landet, at de har ladere stående henne.

Når man har elbil, så kræver det selvfølgelig lidt planlægning, når man skal køre langt.
Når vi skal til Sjælland på torsdag, så skal vi lade en gang på turen. Men jeg skal sikkert alligevel tisse midt i det hele. Så er det bare med at finde en lynlader på en rasteplads.
Man kan finde den nærmeste lader på en app. og der kan man samtidig se hvor langt, der er til den nærmeste lader.

Men vi har planlagt herhjemmefra hvorhenne vi ca. skal lade.
Så det hele handler egentlig bare om lidt planlægning(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar