tirsdag den 21. maj 2019

Gyngestativ til børnene


Hos Jem og Fix har de et stort udvalg af gyngestativer med rutsjebaner

Der er fx et klassisk gyngestativ med to gynger, en rutsjebane og under rutsjebanen er der en sandkasse.Hvis man ønsker noget mere end kun gynger og en rutsjebane, så kan man også få et gyngestativ med en gynge, et legetårn med rutsjebane, hvor der er en sandkasse nedenunder, og så er der en klatrevæg.Brians børn har også et legetårn i haven. Det minder lidt om det på det nederste billede. Undtagen, at der er to gynger i stedet for en, og så er der ikke en klatrevæg.
Førhen har de haft sandkasse nede under legetårnet, men børnene leger ikke i sandkasse mere, så nu har Brian puttet jord i og sat jordbærplanter.
Det har vi haft i et par år nu, og det fungerer rigtig godt.

Hos Jem og Fix har de også legetårne uden gynger. Derudover har de også legehuse.
De har nogen rigtig flotte ting til udendørs leg.

Sådan et legetårn holder godt. Brian har haft børnenes legetårn og gyngestativ i mange år, og det holder stadigvæk rigtig godt.
Efter et par år kan man give træet en form for træbeskyttelse som fx olie. Det gør, at træet ikke bliver grimt at se på med tiden.

Brians børn har haft og har stadigvæk meget glæde af deres legetårn. Så det kan i hvert fald anbefales, hvis man har plads til det i ens have(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar