lørdag den 8. september 2012

En kanon god film



Det bar rigtig hyggeligt at være i biografen med min veninde.
Er lang tid siden, jeg sidst har været i biografen med andre end Casper.

Og vi så "Den skaldede frisør."
Den var meget bedre, end jeg faktisk havde regnet med.
Den var rigtig sjov, og der var mange gange, hvor jeg grinte.
Jeg elsker danske film, og denne her kan klart anbefales.

Der var mange kendte danskere med. Og det var sjovt at se så mange af dem i den samme film. Og de spillede alle sammen deres roller godt. Specielt Trine Dyrholm(:

Jeg skal helt sikkert snart i biografen med min veninde igen.
Vi kørte bagefter hjem til mig, hvor vi gik en tur med Fox, og hvor vi gik ned til Frejas grav.
Så fik hun set, hvor Freja ligger.

Jeg elsker, når jeg har været sammen med min veninde, fordi så har jeg altid noget at fortælle Casper.
Hvad vi har lavet fx, eller hvordan filmen var. Normalt når jeg er herhjemme, sker der jo ikke det vilde, så det ikke altid, jeg har noget nyt at fortælle. Så det er dejligt, når jeg så endelig har.

Og så spurgte min veninde mig, om vi skulle give julegaver. Jeg kan ikke huske, hvorfor vi begyndte at tale om jul. Og jeg blev rigtig glad for, at hun spurgte. Betyder rigtig meget for mig(:
Fordi selvfølgelig vil jeg det.

Nååh ja. Fik brev fra jobcentret, at jeg skal til samtale næste uge. Det er en samtale omkring ønsker om job osv. Men der skal jeg jo fortælle, jeg ikke er parat til at komme ud i noget, fordi jeg har det så skidt, som jeg har det. Jeg er altid så nervøs til sådan nogle samtaler her.
Håber bare, det kommer til at gå godt. Hende jeg talte med sidste gang, der fortalte jeg, hvor skidt jeg havde det osv, og der forstod hun, at jeg havde behov for at komme til psykiateren først, så jeg kan få det bedre. Der er bare desværre lang tid til, jeg kan komme derhen.
Men er lidt nervøs ang. det møde. Var jeg også de andre gange med de andre, da jeg skulle søge kontanthjælp, men det gik jo fint dengang. Så håber, det går fint. Det med jeg er nervøs, fordi jeg er bange for, jeg får en sur dame/mand der ikke forstår mig:/

Casper har heldigvis fri imorgen. Det er dejligt, vi har dagen sammen der(:

Kram Heidi(:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar