mandag den 23. april 2018

Lækre ferielejligheder


Hvis du gerne vil på sommerferie eller måske en forlænget weekend i København, så kan jeg anbefale Charlottehavens lækre ferielejligheder i København

De ligger på Østerbro, så man har nem adgang til alle de muligheder, som København tilbyder.

På hotellet, hvor ferielejlighederne ligger, der er der en masse lækre faciliteter. Der er blandt andet fitness, en pool og squash. Man kan fx komme på et af deres vandtræningshold, hvor man træner nede i vandet, men man kan også vælge at svømme for sig selv.

Der er også en lækker cafe. Der kan man måde få morgenmad, frokost og aftensmad. Der er også et menukort for børn. Derudover har cafeen en juicebar, hvor man kan få nogen lækre juice, smoothies og shakes.

Deres lejligheder har både eget bad og køkken. Lejlighederne har både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Der er også gratis internet.

Inde på Charlottehavens hjemmeside, der kan I læse om, hvad der hører til lejlighederne, hvilke lejlighedstyper, der er, og så kan I selvfølgelig læse om de lækre faciliteter, der er på hotellet. I kan også se et menukort for cafeen, hvis I er nysgerrige på hvad slags mad, det er, at de serverer.

Der er rigtig mange ting at se og opleve i København og tæt på København.
Der er blandt andet Den Lille Havfrue, Tivoli, Bakken, Strøget, Den Blå Planet, Strøget, og der hvor Huset på Christianshavn er optaget.

Er der andre ting, som I kan anbefale, at man skal se, når man er i København(:?

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar