tirsdag den 24. april 2018

Billige sommerhuse


Hos DanCenter har de mange billige sommerhuse
De har sommerhuse over hele landet. De har både på Bornholm, i Skagen, ved Vesterhavet, Fanø og Rømø og mange andre steder.

De har blandt andet Last Minute sommerhuse. Her skal man være parat til at tage af sted med kort varsel. Men til gengæld kan man få leje et sommerhus til billige penge. Det er forskelligt hvor meget, at man sparer fra sommerhus til sommerhus. Man kan spare op til 30 % på Last Minute sommerhuse.

Når man lejer igennem DanCenter, så får man adgang til deres mobile rabathæfte. Der kan man få rabat til mange forskellige attraktioner i Danmark. De tilbyder op til 25 % rabat på entrebilletter for 2 voksne og 3 børn.
Man kan blandt andet få rabat til Fårup Sommerland, JyllandsAkvariet, Den Gamle by, Djurs Sommerland, Legoland, Randers Regnskov, Blåvand Zoo, Jyllands Park Zoo, Vadehavscentret, Fjord&Bælt, Funky Monkey Park Odense, Canal Tours, Middelaldercentret og Brændesgårdshaven samt mange andre attraktioner.

Så hvis I gerne vil i sommerhus fx til sommer, til efteråret eller bare en forlænget weekend, så synes jeg, at I skal kigge forbi DanCenters hjemmeside.

Jeg og Brian skal til Blåvand i en weekend midt i Juni. Jeg glæder mig så meget(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar