onsdag den 25. april 2018

Et sted jeg gerne vil på ferie


Hvis der er et sted, som jeg gerne vil på ferie, så er det Gran Canaria

Det har jeg altid godt kunne tænke mig. Jeg synes, at det lyder så lækkert dernede. Jeg kan godt lide, at det ikke er alt for varmt dernede. Jeg er sådan en, der er ved at dejse om, når der er 25 grader her i Danmark. Så det skal ikke være et sted, hvor der er 40 grader. Det vil jeg slet ikke kunne holde ud.

Hos Spies.dk har de forskellige rejser til Gran Canaria.
De har både hoteller til børnefamilier og til folk uden børn.

De har rigtig mange lækre hoteller på Gran Canaria. Og deres strande ser så lækre ud. Jeg kan lige forstille mig selv at ligge ved en pool på et hotel med en kold cola og en god bog imens, at jeg soler mig.
Det må virkelig være lækkert.

Udover at finde hoteller på Spies.dk så kan du også læse lidt om selve Gran Canaria. Men du kan også læse om, hvordan du lejer en bil på Gran Canaria, hvis du gerne vil være mere fri og kunne komme rundt på egne ben. Det synes jeg er rigtig fedt, at de har skrevet om det på deres hjemmeside. Jeg er selv en, der vil kunne finde på at leje en bil, hvis jeg skal på ferie et sted.

Derudover kan du selvfølgelig se en masse billeder af de forskellige hoteller og læse om hotellerne.

Hvis du gerne vil have en billig rejse, så har de afbudsrejser til forskellige steder rundt i verdenen. Men man skal selvfølgelig være forberedt på at kunne tage af sted med kort varsel.

Hvis I gerne vil på ferie, så kan jeg klart anbefale jer at kigge forbi deres hjemmeside og se deres store udvalg af rejser(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar