søndag den 22. april 2018

Det bli'r i Familien Addams


Efter at jeg og Brian havde set filmen Familien Addams, så valgte vi et par dage efter at leje den anden film med Familien Addams. Den hedder Det bli'r i Familien Addams

Den var lige så god som den første. Det er ligesom den første film, en rigtig gammel film, men det synes jeg ikke, at man ligger mærke til overhovedet.Jeg og Brian synes begge, at det er ærgerligt, at der ikke er flere film.
De er så gode og sjove.

Så det er virkelig helt øv, at der ikke er flere.

Familien er en anderledes familie. Men de omgås med "almindelige" familier. I denne film bliver de to store børn sendt på en sommerlejr, og der passer de ikke særlig godt ind i forhold til de andre børn, men de ender med at få nogen venner alligevel. Men der sker en masse sjove ting i filmen. Specielt når Familien Addams møder andre "almindelige" mennesker.
I denne film er der kommet et nyt familiemedlem. Der er kommet en baby. De to store børn er ikke særlig vild med den nye baby, og det giver de også udtryk for på deres egen måde. Der kommer en barnepige, men hun er ikke helt, hvad hun giver sig ud for. Det finder man hurtigt ud af. Og datteren får det også på fornemmelsen. Men hun bliver jo sendt på sommerlejr.

Hvis I mangler en god film at se, så kan jeg klart anbefale jer at se denne film(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar