lørdag den 28. maj 2016

Skal have ny badedragt


Vi skal som sagt til Paris her til sommer. Og normalt er jeg ikke typen, der bader særlig meget. Altså i pools og ved stranden. Så jeg ejer faktisk ikke noget badetøj. Det har jeg ikke gjort i nogen år.

Men jeg har virkelig svært ved at klare, når der er for varmt, så jeg bliver nødt til at have noget badetøj, fordi hvis jeg bliver så desperat efter at komme i vandet på grund af varmen.
Jeg bryder mig virkelig ikke om at være i badetøj foran andre. Og det er blandt andet derfor, at jeg ikke bader særlig tit.

Men jeg vil gerne have en fin badedragt
Jeg sad og søgte efter badedragter. Ikke fordi jeg vil købe den på nettet, men det kunne være, at der kom en side op, som også har en fysisk butik. Men jeg faldt over en artikel med badedragter, der slanker.
Der kom jeg i tanke om, at jeg havde prøvet en rigtig fin badedragt i Bilka på et tidspunkt, som også "slankede". Altså jeg kom jo ikke til at ligne en vandrende pind. Så meget slankede den desværre ikke. Nå, men jeg kom til at se nogenlunde ud. Så jeg tror simpelthen, at når jeg skal have en badedragt, at jeg hopper forbi Bilka og ser, om de stadig har en ligesom den, som jeg sidst prøvede der.

Det med badedragter fik mig til at tænke på, at da jeg var i starten af teenageårene, der var det bestemt ikke populært at gå med badedragt. Nej, der skulle det være bikini. En badedragt var simpelthen yt. Men jeg er glad for, at det igen er blevet in at gå med badedragter. Der findes så mange fine badedragter.

Bruger I badedragt eller bikini(:?

Kram Heidi(:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar