søndag den 29. maj 2016

Nye senge?


For noget tid siden talte jeg og Casper om, at Casper gerne vil have en ny sofa, og jeg gerne vil have en lænestol.
Så sagde han, at han også gerne vil have nye senge.
Og jeg vil ikke have nye senge. Først og fremmest fungerer vores senge fint, og så er jeg så kræsen, når det kommer til sofa og senge, så vi vil helt sikkert have svært ved at finde to ens senge, da vi ikke ønsker det samme. Jeg vil helst have en seng, der er så blød, at jeg nærmest synker helt ned i den.
Casper vil vist ikke have så blød en seng.
Jeg har kun oplevet med en seng, at jeg synes, at den var blød. Og det var min helt gamle seng, som jeg købte for mine konfirmationspenge. Sengene efter den der har jeg haft ligget med en dyne ovenpå sengen, så den kunne blive ekstra blød. Når jeg har sovet ved min mor, så har jeg sovet med to dyner ovenpå sengen, fordi jeg synes, at den er så hård.

Nå, men jeg vil ikke have nogen nye senge, men Casper vil gerne have nogen nye senge
Jeg har tænkt mig, at jeg beholder min, så hvis Casper vil have en ny seng, så må han heller end gerne købe en. Jeg går bare ikke af med min. Men det vil jo se dumt ud, hvis hans seng så bliver højere eller laver end min. Man kan da virkelig se det, når sengene står ved siden af hinanden.
Men jeg tror, at jeg fik talt Casper lidt fra det igen. Jeg synes bare heller ikke, at vi skal gå ud og bruge så mange penge på nogen senge, når dem vi har fungerer fint.
Når det kommer til sofa og senge, så er jeg så kræsen, da jeg gerne vil have, at de skal være så bløde som muligt, og det synes jeg er vildt svært at finde.
Jeg får meget nemt ondt i ryggen, så derfor vil jeg gerne have tingene så bløde som muligt.
Jeg frygter også, at det bliver svært for mig at finde en blød lænestol. Men jeg tror, at det bliver lettere fremfor at finde en blød sofa.
Casper får lov at vælge sofaen, fordi jeg får en lænestol. Så jeg skal heldigvis ikke bekymre mig om, hvor blød den sofa er.

Men det at få nye senge det er vi ikke helt enige om. Men jeg tror, at vi er enige om, at det i hvert fald ikke behøver at være her og nu, fordi vi skal købe nogen andre ting først, som er vigtigere som fx en sofa og lænestol.

Er I kræsne med valg af senge(:?

Kram Heidi(: 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar